Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bukarta "Severstal" treneris: "Lai nopirktu Dousu, man būtu jāpārdod niere"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bukarta "Severstal" treneris: "Lai nopirktu Dousu, man būtu jāpārdod niere"
Andrejs Razins. Foto: severstalclub.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čerepovecas "Severstal" galvenais treneris Andrejs Razins atklāj, ka ārzemju spēlētāji varbūt varētu ierasties nedēļas laikā.

Kā jau ziņots, starpsezonā uz šo klubu pārgāja Latvijas izlases uzbrucējs Roberts Bukarts, kurš vairākas iepriekšējās sezonas pavadīja Čehijā. Latvietis vēl nav ieradies savā jaunajā darbavietā, kaut gan jau 14. jūlijā sākās pirmā treniņnometne, gatavojoties jaunajai sezonai.

Jaunajā sezonā "Severstal" klubā plānoti pieci leģionāri - kanādiešu aizsargs Šons Lalonds, somu aizsargs Veli Mati Vitasmeki, čehu uzbrucējs Jindrihs Abduls, slovāku uzbrucējs Adams Liska un latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts. No šīs nedēļas tiek gaidīta viņu ierašanās.

Andrejs Razins: "Cik zinu, jau ir saņemtas atļaujas, lai leģionāri ierastos Krievijā, tagad viņi tās saņem savās valstīs. Nedēļas laikā varbūt atbrauks. Pagaidām īsti nav skaidrs, vai viņus ieliks karantīnā, kad atbrauks. Abduls trenējas, nodarbojas ar boksu, veic mūsu apjomu. Bukarts labi ēd, es redzu [Roberts instagramā publicēja bildi ar ēdamo lielā šķīvī, bet treneris tur publicēja divus komentārus: "Tās ir brokastis vai vakariņas?" un "Gaidām!"]. Lalonds pagaidām nav redzams."

Čerepovecas klubs vēl meklē centra uzbrucēju, bet kāpēc neņēmāt Naidželu Dousu? "Nē, man būtu jāpārdod niere, lai nopirktu Dousu," norāda galvenais treneris Andrejs Razins, kurš klubā pilda arī ģenerālmenedžera pienākumus.

"Galvenais mērķis ir izslēgšanas spēles, vadība ir izvirzījusi tādu uzdevumu. Bet gribētos uzlēkt augstāk. Ņemot vērā nelielo budžetu, esam paņēmuši maksimālo, katrs spēlētājs pastiprinās komandu. Šogad puišiem pielikām prēmijas 30% apmērā. Pārdevām spēlētājus un nopelnījām naudu, šī nauda tiks novirzīta prēmijām. Prēmijas par uzvarām un par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs."

Kāda ir epidemioloģiskā situācijā klubā? "Tagad viss ir ierobežots, pie mums, piemēram, ja kāds atnāk ar temperatūru, uzreiz tiek ievietots karantīnā. Tas traucē treniņu procesam. Protams, hokejistu veselība ir prioritāte, mēs negribam riskēt," saka galvenais treneris. "Nevaru sniegt informāciju par to, vai "Severstal" bija kādi infekcijas gadījumi. No rīta mēs ierodamies, ārsts nekavējoties "izšauj ar pistoli" pierē, pārbauda pulsu un asinis. Spēlētāji šodien izturēja pārbaudi, es testu nodevu trešo reizi, ik pēc septiņām dienām mēs tos kārtosim. Mēs iesakām spēlētājiem palikt mājās, es domāju, ka puiši tā dara. Mīnuss ir tas, ka visiem ir jānokļūst mājās, tas nav labi. Turklāt arēnā staigā cilvēki un nekādi nav pasargāti. Mēs sadalām komandu divās grupās: viena dodas uz ledus, otra - uz sporta zāli, bet visi puiši tāpat saskrienas savā starpā. Ēdamistabā viņi sēž atsevišķi, taču tas nav 100% aizsardzības pasākums."

Izmantotie resursi:
championat.com

  +1 [+] [-]

, 2020-07-23 13:07, pirms 4 gadiem
vismaz iemet tulkotājā, pirms raksti
почка
ir nevis akna, bet niere

     [+] [-]

, 2020-07-23 14:22, pirms 4 gadiem
purva_velns rakstīja: vismaz iemet tulkotājā, pirms raksti
почка
ir nevis akna, bet niere
Tak es ar no sākuma neierubīju, kā var savu aknu pārdot?