Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Bārtulis pirms spēlēm pret Koreju: "Varēs redzēt, cik gatavi un spēcīgi esam"

Bārtulis pirms spēlēm pret Koreju: "Varēs redzēt, cik gatavi un spēcīgi esam"
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Latvijas hokejists Oskars Bārtulis sarunā ar sava KHL kluba “Admiral” preses pārstāvjiem izteicies, ka vēl grūti pateikt par komandas spēku, bet treneris Aleksandrs Andrijevskis pauda prieku, ka izdevies sarunāt pārbaudes spēles ar Dienvidkorejas izlasi.

“Šobrīd ir ļoti daudz darba, visu laiku trenējamies,” intervijā Oskars Bārtulis izteicās par “Admiral” sagatavošanās procesu. “Nepieciešams ielikt labus pamatus, lai varētu sekmīgi aizvadīt sezonu. Visi šeit esam profesionāļi un zinām, pie kā vajag piestrādāt. Atvaļinājumā visi ir labi pastrādājuši.”

“Es pats atvaļinājumā vispirms pavadīju laiku ar ģimeni, izārstēju traumu,” turpināja Bārtulis. “Tad sākās mana treniņnometne – tur tika intensīvi strādāts. Uz manu nometni Ventspilī atbrauca apmēram 70-80% “Admiral” spēlētāju, kopā ļoti labi pastrādājām gan zālē, gan ledus laukumā.”

Bārtulis vēl nevēlējās konkrēti izteikties, vai komanda, kas aizvadītajā sezonā ieguva septīto vietu Austrumu konferencē, starpsezonā palikusi spēcīgāka: “Vēl sastāvs tiek tikai komplektēts, daudzi ir uz pārbaudes laiku. Grūti teikt, vai sastāvs būs spēcīgāks. Komandas kodols ir saglabājies, tagad galvenais labi pastrādāt. Pārbaudes spēlēs jau varēs redzēt, cik kurš ir gatavs.”

Pirmās divas no Bārtuļa piesauktajām pārbaudes spēlēm “Admiral” aizvadīs 29. un 30. jūlijā pret Dienvidkorejas izlasi. Šī izlase būs mājiniece nākamajās olimpiskajās spēlēs, kā arī 2018. gadā debitēs elites divīzijā.

“Abas pārbaudes spēle pret Koreju mums ieplānotas savā laukumā, kas ir lieliski,” komentēja “Admiral” galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis. “Beidzot varēsim vasarā uzspēlēt savu līdzjutēju priekšā. Protams, šajās spēlēs vēl būsim pēc lielām slodzēm, droši vien pietrūks ātruma, taču šādas spēles ir nepieciešamas, lai redzētu savas spējas.”

Izmantotie resursi:
ХК Адмирал


, 2017-07-22 12:37, pirms 7 gadiem
Gribu redzēt krievu komentētājus izrunājot korejiešu vārdus,uzvārdus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-22 13:24, pirms 7 gadiem
Interesanti Bārtulis Korejiešus salīdzinās dīvānā sēžot(jo olimpiādē hokejā Latvija nepiedalās) varbūt viņš pārbaudīs pč(cik stipri ir Korejieši)protams ja nebūs problēmas ka sievai čakra sāp...un uz izlasi netieku.
, 2017-07-22 13:32, pirms 7 gadiem
kristaps.26 rakstīja: visu laiku pārvērtētākais latviešu hokejists !!!
Drīzāk - nenovērtētākais!
Es nekad neesmu uzskatījis viņu par kādu zvaigzni, bet tomer - viņš ir spēlējis NHL, ir komandas kapteinis Krievijas klubā, un spēle labāk par lielu daļu Latvijas zvaigžņu!
, 2017-07-22 13:35, pirms 7 gadiem
mellupietis rakstīja: Gribu redzēt krievu komentētājus izrunājot korejiešu vārdus,uzvārdus.
ar Ķīniešiem KHL jau tas pats ir!
, 2017-07-22 13:41, pirms 7 gadiem
jau sadziedēja traumas ?
, 2017-07-22 13:41, pirms 7 gadiem
oxa rakstīja: ar Ķīniešiem KHL jau tas pats ir!
Ķīnas klubam 1-2 tik spēlēja 4. maiņā
Korejai izlasē- VISI spēlē
, 2017-07-22 18:25, pirms 7 gadiem
gunars1987 rakstīja: Interesanti Bārtulis Korejiešus salīdzinās dīvānā sēžot(jo olimpiādē hokejā Latvija nepiedalās) varbūt viņš pārbaudīs pč(cik stipri ir Korejieši)protams ja nebūs problēmas ka sievai čakra sāp...un uz izlasi netieku.
Admiral pārbaudes spēles pret viņiem ir, rakstu lasam!
, 2017-07-22 18:45, pirms 7 gadiem
Osis savu traumu braucis atrādīt arī uz Filadelfiju Bārtulis: jābūt kā piemēram citiem |...
Šoreiz atteikums izlasei laikam bija vietā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.