Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Par "Traktor" galveno treneri atkal kļūs Gatijatuļins

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par "Traktor" galveno treneri atkal kļūs Gatijatuļins
Anvars Gatijatuļins. Foto: hctraktor.org

Pie Kontinentālās hokeja līgas kluba Čeļabinskas "Traktor" stūres atgriezīsies Anvars Gatijatuļins, kurš pirms diviem gadiem aizveda komandu līdz Austrumu konferences finālam.

Anvars Gatijatuļins par Čeļabinskas "Traktor" galveno treneri kļuva 2016. gada starpsezonā, bet pirms tam viņš vairākus mēnešus atradās asistenta amatā. Speciālista vadībā komanda aizvadīja 164 spēles, kurās izcīnīja 86 uzvaras un piedzīvoja 78 zaudējumus. 2017./18. gada sezonā "Traktor" sasniedza Austrumu konferences finālu, bet pēcāk Gatijatuļins pameta komandu.

Viņš pievienojās Sanktpēterburgas SKA, strādājot kā galvenā trenera asistents. Vienlaikus Gatijatuļins ieņēma identisku amatu arī Krievijas izlasē. Tagad tiek vēstīts, ka viņš atgriezīsies pie "Traktor". Vienošanās jau esot panākta, bet oficiāli līgums tiks izziņots 1. maijā.

Šo sezonu pie "Traktor" stūres sāka Pēteris Skudra, bet vienība rādīja pagalam vāju sniegumu, tāpēc viņš tika atbrīvots no amata. "Traktor" sezonu pabeidza Austrumu konferences priekšpēdējā vietā. Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija pirms neilga laika vēstīja, ka "Traktor" izrāda interesi par diviem latviešu uzbrucējiem – Miku Indraši un Mārtiņu Karsumu.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/hockey/108505...