Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsuma pārstāvētā "Dynamo" neplāno pagarināt līgumu ar Oreškinu

Karsuma pārstāvētā "Dynamo" neplāno pagarināt līgumu ar Oreškinu
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dynamo" vadība negrasās turpināt sadarbību ar komandas galveno treneri Sergeju Oreškinu, kuram aprīlī beigsies līgums, vēsta krievu mediji.

"Dynamo", kas regulāro sezonu noslēdza trešajā vietā Rietumu konferencē, Gagarina kausa izcīņas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā aizvadīja četrus pagarinājumus, tomēr piecās cīņās pieveica Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna vadīto, kā arī Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" - 4-1.

Konferences pusfinālā Mārtiņam Karsumam un maskaviešiem pretī stājās bijušo komandas vadītāju - Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa - trenētā Sanktpēterburgas SKA, kura regulārajā čempionātā izcīnīja par 25 punktiem vairāk un finišēja otrajā pozīcijā. Sergeja Oreškina vadītā komanda sērijas ievadā izcīnīja vēl vienu panākumu papildlaikā, taču piedzīvoja četras neveiksmes pēc kārtas un izstājās no cīņas par Gagarina kausu (1-4).

"Dynamo" galvenajam speciālistam šī gada 30. aprīlī beigsies līgums, un krievu mediji ziņo, ka kluba vadība neplāno viņam izteikt jaunu piedāvājumu. 54 gadus vecais Oreškins savu trenera karjeru uzsāka 2011. gadā, kad kļuva par Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "MVD Balashikha" stūrmani. Četras sezonas vēlāk viņš debitēja pie VHL (Krievijas pēc spēka otrās līgas) kluba "Dynamo Balashikha" stūres, bet sezonas vidū tika nozīmēts Maskavas "Dynamo" galvenā trenera amatam, nomainot jau iepriekš pieminēto Vītoliņu.

Šogad Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums regulārajā turnīrā kļuva par Oreškina trenētas komandas labāko snaiperi un rezultatīvāko spēlētāju. Sezonas aizvadītajās 52 spēlēs Karsums izcēlās ar 16 precīziem metieniem un 18 reizes asistēja partneriem. Savukārt 10 izslēgšanas mačos viņš pievienoja vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

  -4 [+] [-]

, 2017-03-22 19:27, pirms 7 gadiem
Kāds pie vella Oreškins, Karsums interesē ne kkāds maznozīmīgs spēlētājs.

  +3 [+] [-]

, 2017-03-22 19:43, pirms 7 gadiem
Vispār runa ir par treneri nevis spēlētāju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja