Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Sidorenko: "Minskas "Dinamo" jābūvē no jauna. Cita ceļa nav"

Sidorenko: "Minskas "Dinamo" jābūvē no jauna. Cita ceļa nav"
Andrejs Sidorenko. Foto: hcdinamo.by

Neskatoties uz dārgiem leģionāriem, Kontinentālās hokeja līgas izslēgšanas spēlēm kvalificēties atkal neizdevās Minskas "Dinamo", kas ar 16 uzvarām 61 spēlē ieņem priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē. Galvenais treneris Andrejs Sidorenko, kurš komandai pievienojās sezonas gaitā, norādīja, ka jāpārbūvē viss Baltkrievijas hokejs, jo problēmas ir ilgāku laiku.

"Jā, mums nepieciešamas pārmaiņas. Un tas nav saistīts tikai ar kluba rezultātiem šajā sezonā. Izlase pasaules čempionātā izlidoja no spēcīgākās divīzijas, tās pašas problēmas ar vārtu guvējiem un vārtsargiem, ar kurām cīnāmies ne pirmo gadu... Laikus neieviesām pārmaiņas, un tagad būs nepieciešams laiks, lai uzbūvētu komandu. Tas ir sāpīgs process, tomēr cita ceļa nav," teica minskiešu galvenais treneris Andrejs Sidorenko.

"Nenodarbošos ar rēķināšanu un nepateikšu, cik leģionāru nepieciešams, bet ir acīmredzams, ka bez viņiem nav iespējams. Taču tiem jābūt spējīgiem hokejistiem, kuri paceļ komandu augstākā līmenī, nevis vienkārši brīvo vietu aizpildīšanai. Protams, nedrīkst aizmirst arī par saviem puišiem, lai viņi pierādītu sevi konkurences apstākļos," pauda Sidorenko.

"Neskatoties uz apstākļiem, katrā mačā atstājām visus spēkus un cīnījāmies līdz galam. Kad atnācu uz komandu, bija daudz jautājumu. Piemēram, kāpēc "Dinamo" pirms tam spēlēja bez emocijām, bez vēlmes uzvarēt. Bija nepieciešams ar visu tikt galā, plus uzlabot fizisko sagatavotību, plus veikt izmaiņas taktikā," par komandas noskaņošanu laikā, kad jau zudušas izredzes iekļūt Gagarina kausā, teica Sidorenko.

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/news/on-road/be...


, 2019-02-22 13:59, pirms 5 gadiem
šo jau konstatēja pirms gada. Viņi bieži to konstatē.
, 2019-02-22 16:30, pirms 5 gadiem
Nebūtu čaļi mums no rietumiem un Amerikas arī lidotu ārā!

Redz kur novedis Belarusus khl..
, 2019-02-22 17:35, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Nebūtu čaļi mums no rietumiem un Amerikas arī lidotu ārā!

Redz kur novedis Belarusus khl..
KHL nekur baltkrievus nenoveda. Protams, ir zināma cilvēku grupa, kam likās, ka pēc Lukašenko investīcijām hokejā un dažiem veiksmīgiem PČ (ar tekstiem - nu tur gan ir LĪMENIS) kaut kas Baltkrievijā ir labāk, taču patiesībā nekas tur nav labāks.

Un tieši hokeja kā pirmā sporta veida noteikšana, kur vienmēr ir atskatīšanās uz "Batjku" sporta veidu arī grauj, jo visur un vienmēr vajag REZULTĀTU. Tā varēja būt Brežņeva laikos un ar PSRS izlasi, nevis Baltkrievijā, kas faktiski ir pasaules otrā desmita komanda.
, 2019-02-22 18:09, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Nebūtu čaļi mums no rietumiem un Amerikas arī lidotu ārā!

Redz kur novedis Belarusus khl..
jaunatne ne top līmenī belariem bija jau pirms KHL. Ja nav jaunatnes grūti celties. Čempis gan viņiem ir krities. Vai vienīgais vainīgais ir KHL - diez vai.
, 2019-02-22 18:17, pirms 5 gadiem
- nepateikšu, cik leģionāru nepieciešams, bet ir acīmredzams, ka bez viņiem nav iespējams -

nu bļāviens vai nav riktīgs .... , lai paņem visus "leģus" izlasē un moš vēl līmeni zemāk nokritīs, kamēr savējiem jaunajiem nedos spēlēt tikmēr tur nekā nebūs, jaunajiem kapāt izlasē motivācija ir 10 reiz lielāka nekā leģionāram pēc sezonas vēl spēlēt kaut kādā PČ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-02-23 10:05, pirms 5 gadiem
Dinamo Minskai ir tas pats, kas Rīgas Dinamo; pavājina vietējo čempi, bet attīstība nedod nekādu. Vietējie čaļi tāpat kā Rīgā tiek likti spēlēt nevis tāpēc, ka viņu kvalitātes būtu labas, bet tāpēc, ka viņi ir vietējie. Pēc būtības to čaļu līmenis ir tāds, kāds ir, un KHL play-off nespīd.

Jāattīsta juniori, jābūvē kvalitatīva junioru sagatavošanas sistēma tāpat kā mums tas jādara. Bet jauniem hokejistiem jādodas uz Ameriku vai Eiropu; MHL viņi neizaugs par labiem spēlētājiem.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.