Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Širokovs neizceļas, ''Amur'' zaudē

Širokovs neizceļas, ''Amur'' zaudē
Aleksejs Širokovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Alekseja Širokova pārstāvētā Habarovskas ''Amur'' ar 1:4 atzina Omskas ''Avangard'' pārākumu. Širokovs ar rezultativitātes punktiem spēlē neizcēlās.

Pirmo periodu aktīvāk uzsāka mājinieki, kuri vairāk uzbruka un vienā no saviem uzbrukumiem arī izvirzījās vadībā. Vārtus ''Avangard'' labā guva Igors Volkovs. Vēlāk ''Avangard'' nopelnīja divus noraidījumus pēc kārtas un vienu no tiem ''Amur'' izmantoja un rezultāts kļuva neizšķirts. Līdz pirmā perioda beigām vārti vairs netika gūti un tas noslēdzās 1:1.

Jau otrā perioda 29. sekundē Jaromirs Jāgrs izvirzīja vadībā ''Avangard'' ar 2:1. Komandas daudz spēlēja mazākumos, bet vairāk joprojām uzbruka mājinieki. Tie spēja panākt 3:1 un pirms pēdējās trešdaļas ''Avangard'' bija divu vārtu pārsvars. Līdzīgi kā otrajā periodā, trešās trešdaļas sākumā Jāgrs guva ceturtos vārtus ''Avangard'' labā, praktiski nodrošinot uzvaru. Līdz spēles beigām tās gaitā nekas būtisks nemainījās un tā noslēdzās ar ''Avangard'' uzvaru.

Latviešu hokejists Aleksejs Širokovs ''Amur'' sastāvā šodien pavadīja laukumā 17 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā vienu reizi neprecīzi meta pa vārtiem.

Turnīra tabulā ''Amur'' ar izcīnītiem 50 punktiem atrodas 10.vietā Austrumu divīzijā, par diviem punktiem atpaliekot no 8.vietā esošās Jekaterinburgas ''Avtomobilist''.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2010-01-22 17:22, pirms 14 gadiem
Nu otrā perioda sākums vienkārši katostrofāls Amur izpildījumā :|
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-23 11:50, pirms 14 gadiem
likās, ka Širokovs varbūt spēlējot citur sāks vairāk izcelties.. bet viņam šī sezona tikuntā tāda klusa..

     [+] [-]

, 2010-01-23 20:54, pirms 14 gadiem
nedomāju ka avtomobilist ir 8.vietā...