Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Bārtuļa "Admiral" atspēlējas un izlaiž uzvaru, SKA turpina dominēt

Bārtuļa "Admiral" atspēlējas un izlaiž uzvaru, SKA turpina dominēt
Oskars Bārtulis
Foto: dynamo.ru

Fantastiskā spēlē Oskara Bārtuļa "Admiral" izlaida uzvaru sekundi līdz pamatlaika beigām, papildlaikā piekāpjoties Maskavas "Spartak: ar 6:7. Mārtiņa Karsuma "Dynamo" pārspēja "Sibir" ar 2:0, bet Artūrs Kulda šodien nespēlēja.

Maskavas ‘’Dynamo’’ viesos pārspēja Novosibirskas ‘’Sibir’’ ar 2:0. Mārtiņš Karsums nepiedalījās nevienā no vārtu guvumiem, laukumā pavadot 17:58 minūtes. Viņam atvēlētajā laikā uzbrucējs trīs reizes meta pa vārtiem, uzvarēja vienu no diviem iemetieniem, pielietoja trīs spēka paņēmienus un bloķēja vienu metienu. Šosezon Karsums aizvadījis 14 spēles, kurās atdevis astoņas piespēles.

Sanktpēterburgas SKA viesos pārspēja Omskas ‘’Avangard’’ ar 3:1. Šī uzvara kļuva par 13. pēc kārtas Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai komandai – SKA vēl nav zaudējusi šosezon. Mājinieki atklāja rezultātu, precīzs bija Deniss Everbergs – 1:0, taču tad trīs pēc kārtas ripas ielidoja ‘’Avangard’’ vārtos – Sergejs Kaļiņins, Davids Rundblads un Patriks Herslijs atnesa uzvaru SKA komandai.

Čerepovecas ‘’Severstal’’ deviņu vārtu spēlē pārspēja Pekinas ‘’Kunlun’’ ar 5:4. Artūrs Kulda palika ārpus pieteikuma. Šosezon aizsargs aizvadījis 12 spēles, kurās ar rezultativitātes punktiem neatzīmējies.

Vladivostokas ‘’Admiral’’ izglābās pret Maskavas ‘’Spartak’’, gūstot trīs pēc kārtas vārtus trešajā periodā un izvirzoties vadībā ar 6:4, taču izlaida pārsvaru, izšķirošos vārtus zaudējot sekundi līdz pamatlaika beigām – 6:6, papildlaikā ļaujot Anatolijam Nikoncevam kļūt par spēles varoni – 6:7. Zaudētāju rindās spēlēja Oskars Bārtulis, kuram 25:53 minūtes laukumā, trīs metieni vārtu virzienā un viens bloķēts metiens. Desmit spēlēs aizsargs iekrājis divus punktus par rezultativitāti un -2 lietderības koeficientu.

Citās spēlēs Astanas ‘’Barys’’ viegli tika galā ar Minskas ‘’Dynamo’’ – 4:1, Hantimansikskas ‘’Yugra’’ piekāpās Jaroslavļas ‘’Lokomotiv’’ – 2:3, Helsinku ‘’Jokerit’’ sagādāja trešo zaudējumu Maskavas CSKA, turpinot uzvaru gājienu – 4:0.

KHL spēles, 21. septembris

SpēleRezultāts
Sibir – Dynamo (Maskava)0:2
Avangard – SKA1:3
Barys – Dynamo (Minska)4:1
Yugra – Lokomotiv2:3
Jokerit – CSKA4:0
Severstal – Kunlun5:4
Spartak – Admiral7:6 PL

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


, 2017-09-22 10:32, pirms 7 gadiem
Šodien Spartak un Admiral pierādīja kāpēc KHL ir SPĒCĪGĀKĀ, atkārtoju vēlreiz SPĒCĪGĀKĀ LĪGA PASAULĒ! nhl (atļaušos rakstīt ar mazajiem burtiem, jo ir 4. spēcīgākā līga pasaulē) nestāv pat tuvu KHL
, 2017-09-22 13:00, pirms 7 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Šodien Spartak un Admiral pierādīja kāpēc KHL ir SPĒCĪGĀKĀ, atkārtoju vēlreiz SPĒCĪGĀKĀ LĪGA PASAULĒ! nhl (atļaušos rakstīt ar mazajiem burtiem, jo ir 4. spēcīgākā līga pasaulē) nestāv pat tuvu KHL
tad jau izlases ar khl u.rodiem sen būtu uzvarējušas visus turnīrus, bet... ak vai, vienmēr atsū.kā tiem, kam vairumā nhl veču
, 2017-09-22 13:01, pirms 7 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Šodien Spartak un Admiral pierādīja kāpēc KHL ir SPĒCĪGĀKĀ, atkārtoju vēlreiz SPĒCĪGĀKĀ LĪGA PASAULĒ! nhl (atļaušos rakstīt ar mazajiem burtiem, jo ir 4. spēcīgākā līga pasaulē) nestāv pat tuvu KHL
un tas bija vakar. bet var saprast tevi, garā vājš āksts, kāda liīga, tādi fani
, 2017-09-22 13:49, pirms 7 gadiem
Kamēr NHL nav sākusies sezonā, pieļauju ka tā varbūt arī ir.
, 2017-09-22 13:52, pirms 7 gadiem
Bet ja nopietni ar NHL neviena līga nevar konkurēt
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.