Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Neftekhimik" arēna izcelsies ar īpašām laukuma apmalēm

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Neftekhimik" arēna izcelsies ar īpašām laukuma apmalēm
Andrejs Nazarovs
Foto: HC Neftekhimik

Tatarstānas klubs Ņižņekamskas "Neftekhimik" jaunajā sezonā spēlēs jaunā mājas laukumā. Apmales izcelsies ar īpašām video tehnoloģijām - Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) tas būs kas jauns. Kluba galvenais treneris Andrejs Nazarovs informē, ka Nacionālajā hokeja līgā (NHL) vēl tikai iet šajā virzienā.

Ņižņekamskas arēnā tiek uzstādīts jauns laukums. "Mēs jau paskatījāmies jaunās laukuma apmales un bijām patīkami pārsteigti. Tajos iemontēs divus četrmetrīgos HD kvalitātes un jaunākās paaudzes televizorus, kas tiks izvietoti pretējās pusēs. Līdzjutēji, hokejisti un treneri varēs šajos ekrānos vērot to, ko rādīs video kubā pie griestiem. Varu teikt, ka šādas tehnoloģijas KHL nav noteikti. Cik es zinu, nav arī NHL, kur vairāki vadošie klubi tikai sāk iet šajā virzienā," saka Tatarstānas kluba galvenais treneris Andrejs Nazarovs.

Kā zināms, spēlētāja karjeras laikā Andrejs Nazarovs vairākas sezonas izvadīja NHL un laukumā bija "policists".

KHL klubi pārsvarā spēlē eiropiešu klasiskā izmēra laukumos (60x30m), Ziemeļamerikā ir 60x26, bet "Neftekhimik" jaunajā sezonā spēlēs somu izmēra laukumā (60x28).

Izmantotie resursi:
Russia Hockey / rsport.ria.ru

  +2 [+] [-]

, 2018-08-21 15:04, pirms 6 gadiem
Pagājušajā sezonā trīs Krievijas klubu spēlēja "somu" laukumā - Vladivostokas "Admiral", Habarovskas "Amur" un Toljati "Lada".

tukša pļūtīšana - vladivostokā jau no paša sākuma bija z-amerikas laukums 60,96 х 25,91
ХК Адмирал

  +1 [+] [-]

, 2018-08-21 16:09, pirms 6 gadiem
Un ārena Rīga ekrāns kas ir bortā neskaitās? Tajā gan rāda reklāmas. Gribētos redzēt, kā dzīvē tas izskatīsies... Pa laukumu dzenā ripu un pa vidu vēl blenzt uz apmales TV? Kur ik pa laikam kāds noslido garām... man šķiet, tiešām tādos ekrānos max reklāmas rādīt.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-21 16:58, pirms 6 gadiem
pofig ka pārējā arēnas infastruktūra tur ir zemā līmenī. Galvenais ka ir apmales.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-21 17:06, pirms 6 gadiem
Kā zināms, spēlētāja karjeras laikā Andrejs Nazarovs vairākas sezonas izvadīja NHL un laukumā bija "policists".

Ļoti jēgpilna un vietā esoša rindkopa.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-21 17:07, pirms 6 gadiem
Šajā ziņā NHL man patika izmēģinātais rakurss no kamerām, kas slīdēja par aizsargstikla augšējo malu, ja nemaldos, Dalasā.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-21 17:30, pirms 6 gadiem
Nu nez, es domāju, ka spēlētājiem varētu traucēt redzot sevi vai partnerus arī "skraidot" laukuma apmalē. Augšā kubā vēl ir ok - tas nav acu augstumā.
Futenē tagad jau daži labi skraida un skatās tikai ekrānā vai viņu filmē, vai mati labi sakārtoti utt. Sports jau paliek otrajā plānā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja