Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Hārtlijs paliek bez pamatvārtsarga - Reme sarāvis krusteniskās saites

Hārtlijs paliek bez pamatvārtsarga - Reme sarāvis krusteniskās saites
Kari Reme
Foto: hawk.ru

LETA. Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Omskas "Avangard" vārtsargs Karri Reme ceļgala traumas dēļ nevarēs spēlēt aptuveni sešus mēnešus, paziņojis kluba prezidents Maksims Sušinskis.

"Vācijā veiktajā izmeklēšanā tika konstatēta ceļgala trauma. Hokejists jau pārcietis operāciju un uzsācis rehabilitācijas procesu, kas ilgs aptuveni sešus mēnešus," teikts kluba paziņojumā.

Pašlaik 32 gadus vecais soms Reme "Avangard" rindas papildināja maija beigās, pārejot no Helsinku "Jokerit" vienības.

Reme bija iepriekšējās KHL sezonas Gagarina kausa izcīņas produktīvākais vārtsargs, sešās spēlēs atvairot 95,4% metienu un vidēji 60 minūtēs ielaižot 1,31 ripu. Savukārt regulārajā čempionātā viņš 18 mačos atvairīja 93,0% metienu un ielaida vidēji 1,94 ripas.

Reme Omskas komandu pārstāvēja arī no 2009. līdz 2013.gadam. Karjeras laikā viņš spēlējis arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Tampabejas "Lightning" un Kalgari "Flames" vienībās. "Flames" rindās viņš trīs sezonas nospēlēja pie Kalgari komandas tā brīža galvenā trenera Hārtlija.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Omskas arēnā ir radušās plaisas pamatos un šī celtne neatbilst drošas ekspluatācijas noteikumiem, tāpēc par mājas arēnu Sibīrijas klubs izvēlējās Balašihas halli.

"Avangard" aizvadītajā sezonā ar zināmām grūtībām sasniedza Gagarina kausa izcīņu, kur Austrumu konferences ceturtdaļfinālā ar 3-4 zaudēja Ufas "Salavat Julajev" komandai.

Jaunā KHL sezona sāksies 1.septembrī.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-08-21 20:53, pirms 6 gadiem
sākums tāds smags jeb "izaicinājums"
, 2018-08-21 21:50, pirms 6 gadiem
Hārtlijs Molodčiks !!!! Ģērēsim !!!!
, 2018-08-21 22:16, pirms 6 gadiem
Čalim sezona beigusies pat lāga nesākoties.... uz PO var tik atkal piepalīdzēt, ja atgūs formu.
, 2018-08-21 22:24, pirms 6 gadiem
Ja nāk viena nopietna liksta pēc otras tad laikam nav lemts. Nav pareizā izvēle. Ja būs vēl kāda paliela problēma tad tās ir xīmes no augšas.
, 2018-08-21 22:40, pirms 6 gadiem
Sudigi, protams, ka ta ir sanacis. Bet nu jacensas tagad atrast labu aizvietotaju sim vartu viram.
, 2018-08-21 22:59, pirms 6 gadiem
Tepat KHL brīvo aģentu tirgū brīvi 3 labi vārtsargi - Ilya Proskuryakov, Ivan Lisutin, Ben Scrivens
, 2018-08-22 08:51, pirms 6 gadiem
Gūža rakstīja: Tepat KHL brīvo aģentu tirgū brīvi 3 labi vārtsargi - Ilya Proskuryakov, Ivan Lisutin, Ben Scrivens
ja viņi būtu labi v/sargi viņiem sen jau būtu labi līgumi!
, 2018-08-22 09:16, pirms 6 gadiem
Brože Twitteri rakstija Ramo, te Reme.. Paši tad sarunajat ka rakstisiet 😂
, 2018-08-22 09:24, pirms 6 gadiem
Slikti jau tā teikt, bet savtīgos nolūkos man jau gribētos, lai Hārtlijam Omskā galīgi neveicas, lai tur atstāj visu neveiksmi un ar LV izlasi tikai veiksme smaida
, 2018-08-22 11:45, pirms 6 gadiem
Nagzzz rakstīja: Slikti jau tā teikt, bet savtīgos nolūkos man jau gribētos, lai Hārtlijam Omskā galīgi neveicas, lai tur atstāj visu neveiksmi un ar LV izlasi tikai veiksme smaida
Cik ezotēriski.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.