Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Četri pamatsastāva spēlētāji pagarina līgumus ar Helsinku "Jokerit"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Četri pamatsastāva spēlētāji pagarina līgumus ar Helsinku "Jokerit"
Davids Sklenička pasaules čempionātā pret Aleksandru Ovečkinu. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Helsinku "Jokerit", ko arī nākamajā sezonā pārstāvēs latviešu vārtsargs, pagarinājis līgumus ar četriem pamatsastāva spēlētājiem – diviem aizsargiem un diviem uzbrucējiem.

Somu aizsargs Tomi Kiviste parakstījis līgumu uz vienu sezonu, kamēr čehu aizsargs Davids Sklenička, zviedru uzbrucējs Jons Normans un soms Jese Joensu vienojušies par sadarbības turpināšanu uz divām sezonām. Divu gadu līgumu noslēdzis arī uzbrucējs Aleksi Halme, kurš Helsinku "Jokerit" rindās šajā sezonā aizvadīja 20 spēles, bet par astoņiem mačiem vairāk viņš nospēlēja Somijas otrajā līgā.

Starp līgumus pagarinājušajiem spēlētājiem rezultatīvākais bija Joensu, kurš 60 spēlēs izcēlās ar 15 vārtu guvumiem un 31 punktu, būdams piektais komandā. Normans ar 23 punktiem bija desmitais. Kiviste 57 mačos iekrāja trīs rezultatīvas piespēles, bet Sklenička 25 spēlēs tika pie pieciem punktiem. Čehs sezonu sāka Ziemeļamerikā, bet jau pēc septiņām cīņām devās uz Helsinkiem.

Šajā sezonā "Jokerit" Rietumu konferencē ierindojās trešajā vietā, atpaliekot tikai no Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA, bet Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 4-2 pieveica Jaroslavļas "Lokomotiv". Komandas pirmais vārtsargs bija Jānis Kalniņš, kurš ar 33 uzvarām bija KHL līderis. Viņam ir līgums arī uz nākamo sezonu.

Izmantotie resursi:
https://www.jokerit.com/kivisto-skl...