Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

KHL nosaka aprīļa labākos, Krievijas izlase izsauc 11 finālistus

KHL nosaka aprīļa labākos, Krievijas izlase izsauc 11 finālistus
Jevgeņijs Dadonovs
Foto: ska.ru

Kontinentālā hokeja līga (KHL) noteikusi labākos spēlētājus aprīlī. Šajā nogrieznī līgas atzinību izpelnījās čempionvienības armijnieki - vārtsargs Miko Koskinens, aizsargs Maksims Čudinovs un uzbrucējs Jevgeņijs Dadonovs. No līgas finālsērijas uz Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Krievijas izlasi izsaukti 11 spēlētāji.

Šī mēneša labākais vārtsargs ir Sanktpēterburgas SKA soms Miko Koskinens (26). Deviņās spēlēs viņš kopumā atvairīja 94.8 % no pretinieku metieniem, tostarp vienā mačā savu cietoksni nosargāja neieņemtu. Armijnieku klubā šis vārtsargs ieradās sezonas gaitā, jo viņa pārstāvētais klubs Novosibirskas "Sibir" nebija ar mieru pārindeksēt atalgojumu, kas bija samazinājies rubļa kursa krituma dēļ.

Aizsardzības līnijā par labāko atzīts Sanktpēterburgas SKA krievu hokejiists Maksims Čudinovs (25). Sanktpēterburgas kluba izslēgšanas spēļu rezultatīvākais aizsargs aprīļa astoņās spēlēs divreiz asistēja vārtu guvējiem un nopelnīja lietderības koeficientu +7.

Labākais uzbrucējs ir Sanktpēterburgas SKA dalībnieks Jevgeņijs Dadonovs (26). Deviņās spēlēs krievs sakrāja 11 (8+3) rezultativitātes punktus un nopelnīja lietderības koeficientu +7.

Kā jau ziņots, ceļā pēc Gagarina kausa Sanktpēterburgas SKA sarūgtināja arī izslēgšanas spēļu latviskāko komandu Maskavas "Dynamo" ar Hariju Vītoliņu priekšgalā, armijnieku derbijā no teju bezcerīgā 0-3 spēja panākt kāroto 4-3, bet finālsērijā apspēlēja Tatarstānas hokeja flagmani Kazaņas "Ak Bars".

No līgas finālsērijas uz Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Krievijas izlasi izsaukti 11 spēlētāji: Ilja Kovaļčuks, Vadims Šipačovs, Jevgeņijs Dadonovs, Artemijs Panarins, Viktors Tihonovs, Antons Burdasovs, Maskims Čudinovs, Antons Belovs, Romāns Rukavišņikovs (deviņi no Sanktpēterburgas SKA), Jevgeņijs Medvedevs un Aleksandrs Burmistrovs (divi Kazaņas "Ak Bars"). Aiz borta paliek slavenais kazaņietis Iļja Ņikuļins.

Izmantotie resursi:
www.khl.ru
www.fhr.ru


, 2015-04-21 16:11, pirms 9 gadiem
Es ir šokā.
Kāpēc Ņikuļinu nepaņēma? Katru gadu tak izlasē tika.
, 2015-04-21 16:25, pirms 9 gadiem
Krievi izgāzīsies ka es saki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-04-21 16:37, pirms 9 gadiem
Krievija ņems zeltu. Svitovu varēja paņemt.
, 2015-04-21 16:43, pirms 9 gadiem
Kā Koskinens var būt labākais, ja tieši Delorjē aprīlī KHL neielaida NEVIENU ripu?
, 2015-04-21 16:57, pirms 9 gadiem
M rakstīja: Kā Koskinens var būt labākais, ja tieši Delorjē aprīlī KHL neielaida NEVIENU ripu?
https://www.youtube.com/watch?v=Wq_...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-04-21 17:39, pirms 9 gadiem
Kauns un Negods rakstīja: Nu manuprāt par to kas paņems zeltu, visiem jau ir skaidrs!
Krieviem sastāvs vienkārši ir lielisks! Zvaigžņota komandu Hariks ar Oļegu būs savākuši,bet jautājums vai būs komandas spēle!
Nesapratu.
Ja nebūs komandas spēles, krievi tāpat paņems zeltu?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.