Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Atgriežoties no kolēģa Belousova bērēm, bojā iet treneris Mihaļovs

Andrejs Siliņš

Atgriežoties no kolēģa Belousova bērēm, bojā iet treneris Mihaļovs
Sergejs Mihaļovs
Foto: lenta.ru

Traģiskā autokatastrofā, atgriežoties no Valērija Belousova bērēm, dzīvību zaudējis krievu hokeja treneris Sergejs Mihaļovs.

Mihaļovs bija devies uz sava kolēģa Valērija Belousova bērēm Čeļabinskā. Atgriežoties no tām, trenera automašīna cieta avārijā, un 67 gadus vecais Mihaļovs zaudēja dzīvību.

Mihaļovs bija Ufas "Salavat Yulaev" galvenais treneris no 1987. līdz 1990. gadam un no 2005. līdz 2009. gadam. 2008. gadā Mihaļovs aizveda Ufas komandu līdz Krievijas čempiontitulam. Nākamajā sezonā pēc zaudējuma Omskai Gagarina kausa izcīņā Mihaļovs tika atbrīvots no darba.

Mihaļovs strādāja arī Toljati un Ņižņijnovgorodas klubos gan trenera, gan funkcionāra amatos, kā arī bijis pie Krievijas jaunatnes izlasēm un pieaugušo valstsvienības, izcīnot medaļas U18 un U20 čempionātos.