Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Nazarovs: "Hokejs var pārvērsties par ātrās palīdzības auto sacīkstēm"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Nazarovs: "Hokejs var pārvērsties par ātrās palīdzības auto sacīkstēm"
"Barys" aizsargs Valērijs Orehovs. Foto: hawk.ru

Aizvadītā gada nogalē darbu zaudējušais Krievijas hokeja treneris Andrejs Nazarovs pauž neapmierinātību par spēlētāju savainojumiem, kas tika gūti Kontinentālās hokeja līgas (KHL) trešdienas izslēgšanas spēlē Balašihā, kur Omskas "Avangard" uzņēma Astanas "Barys" (3:1).

"Avangard" krievu uzbrucējs Sergejs Šumakovs un "Barys" kazahu aizsargs Valērijs Orehovs trešdien laukumu pameta uz nestuvēm, bet šodien abi jau ir izrakstīti no slimnīcas. "Sērijas ceturtais mačs bija kā kautuve. Divi cilvēki tika aizvesti uz slimnīcu, tas biedē. Drīz abās komandās nebūs neviena, kurš varētu doties uz ledus," norāda Andrejs Nazarovs, kurš savulaik bijis Astanas vienības galvenais treneris un Omskas komandas uzbrucējs.

"Ne cienījamais KHL galvenais arbitrs, ne disciplinārā komiteja neizlabos situāciju. Ko viņi var izdarīt? Diskvalificēt uz vienu vai diviem mačiem, cilvēkam uzlikt naudas sodu. Tas nekādi neietekmē notiekošo uz ledus. Hokejs no tā tikai zaudē, jo diskvalificētās personas tiek izslēgtas no sastāva, bet ar naudas sodu jau sen nevienu nevar nobiedēt. Spēlētāji turpinās "nogalināt" viens otru, lauzt un kropļot un sist pa galvu," spriež speciālists.

Nazarovs savulaik bija NHL spēka uzbrucējs un policists. "Iestājos par to, lai katrai komandai sastāvā būtu spēka hokejisti. Cilvēki izkausies, nolaidīs tvaiku, noņems vispārējo spriedzi, iesildīs līdzjutējus, sarīkos šovu. Spēka spēlētāji aizstāvēs savus līderus. Tas ir normāli, tā tam arī jābūt. Es pavadīju desmit gadus NHL un zinu, par ko runāju."

"Tagad mēs redzam banālus netīrumus, par ko pēc būtības nav nekāda soda. Visatļautība un haoss nedos labumu. Hokejs kļūs par sacensībām starp ātrās palīdzības mašīnām, nevis par miljoniem cilvēku mīlētu spēli," prāto krievu treneris.

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" tagad Austrumu konferences pusfināla sērijā izvirzījies vadībā ar 3-1 un ir tuvu iekļūšanai Gagarina kausa pusfinālā. Nākamais mačs notiks 22. martā Kazahstānas galvaspilsētā, kas tiek pārdēvēta par Nursultānu.

KHL televīzijas tiešraidē jau figurēja Nursultānas "Barys", taču nosaukuma maiņa vēl nav stājusies spēkā

Izmantotie resursi:
championat.com

  +2 [+] [-]

, 2019-03-21 12:56, pirms 5 gadiem
Istais ierunajies!

  +3 [+] [-]

, 2019-03-21 13:26, pirms 5 gadiem
Iesmirdējās "tīras" spēles piekritējs. Laikam sāk aizmirst kādu murgu pats radīja Balašihā...

  -4 [+] [-]

, 2019-03-21 13:29, pirms 5 gadiem
KHL vispār ļoti pietrūkst kolorītu tipu. Jablonskis, Verro un Mirastijs, tādu vīru dēļ hokeju skatījās miljoni! Valujevs nāca uz arēnu mācīties. Čehovas varonīgās sportiskās batālijas pret Omsku atcerēsies vēl mūsu bērnu bērni.

  -2 [+] [-]

, 2019-03-21 14:03, pirms 5 gadiem
Andrjuha milodčiks, taisnību saka!

  +4 [+] [-]

, 2019-03-21 14:06, pirms 5 gadiem
pernambucano rakstīja: Andrjuha milodčiks, taisnību saka!
No serijas zaglis blauj:''keriet zagli!''

  -2 [+] [-]

, 2019-03-21 14:20, pirms 5 gadiem
goriks rakstīja: No serijas zaglis blauj:''keriet zagli!''
Vai viņa Viķaz vīri kādu hospitalizēja uz nestuvēm? Kaut kā neatceros...

  -2 [+] [-]

, 2019-03-21 14:20, pirms 5 gadiem
Pag, pag spēka uzbrucējs un policists nav viens un tas pats.

     [+] [-]

, 2019-03-21 15:06, pirms 5 gadiem
pernambucano rakstīja: Andrjuha milodčiks, taisnību saka!
Tieši tā, jāseko NHL piemēram.

     [+] [-]

, 2019-03-21 15:26, pirms 5 gadiem
Pag, sitais nebija tas ar vājajiem nerviem, stresotajs treneris?

  +1 [+] [-]

, 2019-03-21 16:02, pirms 5 gadiem
Nu jau labs laiks pagājis,kopš NHL atteikušies no"policistiem",bet komandās ir spēlētāji,kuri prot ne tikai spēlēt ,bet arī rupekļus pārmācīt.

     [+] [-]

, 2019-03-21 21:16, pirms 5 gadiem
pernambucano rakstīja: Vai viņa Viķaz vīri kādu hospitalizēja uz nestuvēm? Kaut kā neatceros...
Nu jā, kamēr nehospitalizē tikmēr viss ok. Tas nekas, ka sita guļošus un pats treneris nūju meta vicināja faniem. Kamēr nehospitalizē tikmēr viss pa mužski? Vēl, jo vairāk ja tie paši varenie Jablonski un Mirastiji uztaisa jandāliņu ārpus laukuma...