Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

50 soda minūtes nopelnījušais CSKA aizsargs Paņins diskvalificēts uz astoņām spēlēm

Agris Suveizda

50 soda minūtes nopelnījušais CSKA aizsargs Paņins diskvalificēts uz astoņām spēlēm
Grigorijs Paņins
Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas Disciplinārā komiteja paziņojusi lēmumu piespriest astoņu spēļu diskvalifikāciju Maskavas CSKA aizsargam Grigorijam Paņinam, kurš Rietumu konferences pusfināla pēdējā spēlē pret Jaroslavļas "Lokomotiv" (1:3) nopelnīja dubulto noraidījumu līdz mača beigām.

Sērijas sestās spēles otrajā trešdaļā Paņins pie rezultāta 0:2 tika noraidīts līdz cīņas beigām gan par uzbrukumu galvas vai kakla rajonā Maksimam Talbo, gan par uzbrukumu galvas vai kakla rajonā Brendonam Kozunam. Disciplinārā komiteja lēma, ka abi noraidījumi līdz spēles beigām bija pelnīti un paliek spēkā.

Par uzbrukumu Talbo galvaspilsētas kluba spēlētājam piespriesta divu maču diskvalifikācija, kā arī naudas sods, bet par uzbrukumu Kozunam viņš saņēma četru spēļu diskvalifikāciju un naudas sodu. Tāpat vēl pa vienai spēlei un naudas sodam Paņinam piesprieda kā automātiskās diskvalifikācijas atkārtota spēles soda dēļ. Tādējādi kopumā Paņinam piespriesta astoņu maču diskvalifikācija.

Maskavas CSKA ar 137 punktiem 60 spēlēs kļuva par regulārās sezonas uzvarētāju. Gagarina kausa izcīņu CSKA sāka ar uzvaru četrās spēlēs pār Artūra Kuldas pārstāvēto Helsinku "Jokerit" un ar 2-1 sērijā bija vadībā arī pret "Lokomotiv", taču Jaroslavļas komanda spēja uzvarēt trīs mačos pēc kārtas (4-2) un Rietumu konferences finālā pievienoties Sanktpēterburgas SKA.

31 gadu vecais Paņins regulārajā sezonā 32 spēlēs sakrāja astoņus (4+4) punktus, pozitīvu lietderības koeficientu +20 un 79 soda minūtes, bet Gagarina kausā viņš piedalījās astoņās cīņās, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, tika pie pozitīvas lietderības +1 un nopelnīja 56 soda minūtes.

Izmantotie resursi:
Панин дисквалифицирован на 8 матчей : Новости :...

     [+] [-]

, 2017-03-21 10:41, pirms 7 gadiem
Video studijā!

  +2 [+] [-]

, 2017-03-21 10:47, pirms 7 gadiem
tādiem vieta citur, ne hokeja laukumā

  +1 [+] [-]

, 2017-03-21 13:12, pirms 7 gadiem
kārtējais vatņiku atvēmiens, kurš domā ka ir labs hokejists un zvaigzne, bet zaudēt nemāk....jo mazāk tādu mudako, jo labāk

  +1 [+] [-]

, 2017-03-22 04:19, pirms 7 gadiem
Dabūja pēc nopelniem, varēja vēl vairāk iedot. Redzēju šā riebekļa izgājienus Live, tādus vispār no līgas ārā - ja kaut ko līdzīgu vēl kādreiz sadomās.