Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Videls: "Iepriekšējā spēle bija briesmīga. Nebija citu variantu - šodien bija jāuzvar"

Rolands Eliņš

Videls: "Iepriekšējā spēle bija briesmīga. Nebija citu variantu - šodien bija jāuzvar"
Linuss Videls. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

LETA. Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA vienību nodemonstrējusi lielu vēlmi uzvarēt, pēc panākuma apmierināts bija rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Šis bija ļoti spraigs mačs. Skaidrs, ka SKA komanda ir meistarīgāka par mums, taču mēs nodemonstrējām lielu vēlmi uzvarēt," pēc spēles teica Ankipāns. "Pateicoties šim apstāklim, mēs guvām uzvaru. Cīnāmies par vietu izslēgšanas turnīrā, katrs punkts mums ir ļoti svarīgs. Paldies komandai par šo spēli."

Tikmēr SKA galvenais treneris Iļja Vorobjovs norādīja uz savas komandas nepietiekamo cīņassparu.

"Ja ripa visu maču neiet vārtos, tad to ir nepieciešams dabūt vārtos ar gribasspēku un dažbrīd netīru spēli," uzskata Vorobjovs.

Savukārt ceturtdien trīs vārtus guvušais Videls norādīja, ka uzvara pret SKA ir visas Rīgas komandas nopelns.

"Pirmajā periodā SKA laikam bija nedaudz atslābinājušies, vēlāk kāpināja tempu, radot ļoti bīstamums momentus, bet vārtsargs Timurs Biļalovs šodien mūs glāba. Liels paldies viņam. Katrā spēlē ir smagi jāstrādā, tad nāks šādas uzvaras," Rīgas klubs citē Videla teikto. "Iepriekšējā spēle Minskā bija briesmīga. Nebija citu variantu, kā šodien uzvarēt, lai reabilitētos līdzjutējiem. Tikai ar šādu spēli, ar šādu pašatdevi un bloķētiem metieniem spēsim tikt pie uzvarām. Iepriekšējā spēlē no tā nekas nebija redzams."

Zviedrs atklāja, ka līdz šim profesionālajā karjerā viņam vēl nebija izdevies vienā mačā gūt vismaz trīs vārtus.

"Esmu ļoti priecīgs par šo panākumu. Īpaši šobrīd, kad komandai bija nepieciešama uzvara, lai arī pretī nāca tik meistarīga vienība," gandarīts bija Videls, kurš šosezon 34 mačos izcēlies jau ar 18 vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm, būdams vienības rezultatīvākais hokejists.

Latvijas komanda ar 36 punktiem 37 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka joprojām atpaliekot par pieciem punktiem.

Rīgas "Dinamo" sestdien izbraukumā tiksies ar sava bijušā vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit", bet pēc tam svētku laikā 26.decembrī "Arēnā Rīga" uzņems Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-12-21 12:31, pirms 5 gadiem
Molodčiki!