Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Daugaviņam divi punkti "Vityaz" uzvarā pār Roberta Bukarta "Severstal"

Daugaviņam divi punkti "Vityaz" uzvarā pār Roberta Bukarta "Severstal"
Kaspars Daugaviņš. Foto: HC Vityaz

Četru zaudējumu sēriju Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) izdevies pārtraukt uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Podoļskas "Vityaz", kas savā laukumā ar 4:1 sakāva Čerepovecas "Severstal". Viesu uzbrucējs Roberts Bukarts turpina atlabt pēc Covid-19 un atgriezies ledus treniņos, turpinot uzņemt spēļu formu.

Daugaviņš laukumā pavadītajās 21:18 minūtēs nopelnīja divas rezultatīvas piespēles (šosezon latvieša rēķinā ir 21 (6+15) rezultativitātes punkts), uzvarēja astoņos no 13 (62,5%) iemetieniem, veica trīs metienus pa vārtiem, kā arī izdarīja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu pretinieka izdarītu raidījumu pa vārtiem.

"Vityaz" labā divus no četriem vārtiem guva kanādiešu snaiperis Džastins Danforts, savukārt 33 no 34 "Severstal" veiktajiem metieniem atvairīja vārtsargs Iļja Ježovs. Podoļskas klubs 27 spēlēs nopelnījis 27 punktus, atgūstot astoto vietu Rietumu konferencē. "Severstal" ar 28 punktiem 26 cīņās Rietumos atrodas vienu pozīciju augstāk.

Dienas otrajā spēlē piecu uzvaru sēriju nespēja turpināt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak", kas izbraukumā ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Ufas "Salavat Yulaev". Maskavieši pēc Anatolija Ņikonceva raidījuma otrā perioda otrajā minūtē izvirzījās vadībā, taču pēc 13 minūtēm ufiešiem neizšķirtu panāca Sakari Manninens - 1:1. Pēcspēles bullīšos par galveno varoni kļuva cits somu hokejists Markuss Granlunds, kura divi sekmīgie izgājieni ļāva "Salavat Yulaev" atgriezties uz uzvaru takas, ar 29 spēlēs iekrātiem 36 punktiem pakāpjoties uz piekto vietu Austrumu konferencē. Tikmēr "Spartak", kas punktus guvusi pēdējās septiņās cīņās pēc kārtas, ar 32 punktiem 27 mačos Rietumu konferencē ir sestā.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/


, 2020-11-20 21:08, pirms 3 gadiem
KHL nav Bukarta līmenis, Čehija tas ir augstākais punkts viņam kā hokejistam.
, 2020-11-20 21:57, pirms 3 gadiem
Izskataas, ka Daugavinjsh ar ljoti veca mobilaa telefona paveidu censhas uznjemt selfiju.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.