Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

"Lada" ceturtais zaudējums pēc kārtas, "Torpedo" papildlaikā salauž "Metallurg"

"Lada" ceturtais zaudējums pēc kārtas, "Torpedo" papildlaikā salauž "Metallurg"
Artis Ābols
Foto: Andrejs Holmovs, hclada.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) zaudējumus piedzīvoja Oskara Bārtuļa “Admiral” un Arta Ābola “Lada”, bet Kaspara Daugaviņa “Torpedo” svinēja uzvaru papildlaikā.

Vladivostokas “Admiral” savā laukumā zaudēja Jaroslavļas “Lokomotiv” ar 0:2. Oskars Bārtulis šodien nebija komandas pieteikumā, pēdējo reizi aizsargs spēlēja 16. novembrī. Šosezon Bārtulis aizvadījis 29 mačus, kuros atdevis piecas piespēles, ka arī nopelnījis 36 soda minūtes un lietderību -6.

Pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējoša Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas “Torpedo” savā laukumā uzņēma Magņitogorskas “Metallurg” un izcīnīja uzvaru papildlaikā ar 2:1. Kasparsa Daugaviņš laukumā pavadīja 20:16 minūtes, kas ir otrais lielākais spēles laiks komandā, atzīmējoties ar vienu metienu pa vārtiem, vienu bloķētu metienu, vienu spēka paņēmienu un septiņiem uzvarētajiem iemetieniem no 11. Uzbrucējs šosezon guvis sešus vārtus un atdevis desmit piespēles aizvadītajos 35 mačos, bet Daugaviņa lietderības koeficients ir +7.

Arta Ābola un Viktora Ignatjeva vadītā Toljati “Lada” viesojās Čerepovecā pie vietējās “Severstal”, piedzīvojot zaudējumu pēcspēles metienu sērijā ar 4:5. Cīņas gaitā “Lada” atradās iedzinējos ar 2:4, taču spēja atspēlēties un pamatlaiks noslēdzās neizšķirti – 4:4, bet pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāki izrādījās mājinieki. Šīs bija ceturtais zaudējums pēc kārtas Toljati komandai. Kristaps Sotnieks joprojām atrodas savainoto spēlētāju sarakstā. Pagaidām aizsargs aizvadījis 14 spēles, kurās atzīmējies ar diviem vārtu guvumiem.

Citos mačos Habarovskas “Amur” papildlaikā pieveica Minskas “Dinamo”, “Sibir” negaidīti sagrāva “Barys” ar 4:0, bet Omskas “Avangard” pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Kazaņas “Ak Bars” ar 4:3.

KHL spēles, 21. novembris

SpēleRezultāts
Admiral – Lokomotiv0:2
Amur – Dinamo (Minska)3:2 PL
Torpedo – Metallurg2:1 PL
Severstal – Lada5:4 PM
Sibir – Barys4:0
Ak Bars – Avangard3:4 PM

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.