Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Biļalovs: "Pamēģiniet paši mēnesi nespēlēt un uzreiz dabūt lielo mazākumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Biļalovs: "Pamēģiniet paši mēnesi nespēlēt un uzreiz dabūt lielo mazākumu"
Timurs Biļalovs. Foto: ak-bars.ru

Vakar Kontinentālās hokeja līgas klubs Kazaņas "Ak Bars" savā laukumā ar 4:1 pieveica Ņižņekamskas "Neftekhimik". Pirmo reizi vārtu drošība tika uzticēta bijušajam rīdziniekam Timuram Biļalovam.

"Pirmajā trešdaļā izskatījos nepārliecinoši? Jūs pamēģiniet mēnesi nespēlēt, pēc tam iziet laukumā, un uzreiz ir mazākums trīs pret pieciem. Labi, ka tikām galā. Noķēru pāris metienus, pēc tam jau aizgāja mierīgāka spēle. Skaidrs, ka sākumā bija grūti tieši psiholoģiski," teica Biļalovs. Viņš iepriekšējoreiz vārtos bija uz pusspēli Latvijas Dzelzceļa kausā pret Rīgas "Dinamo".

Jau pirmajās sekundēs noteikumus pārkāpa Mīkaels Vikstrands, bet turpinājumā noraidījumu par laika vilcināšanu saņēma pats Biļalovs, tādējādi "Ak Bars" 37 sekundes bija jāspēlē lielajā mazākumā. Kopumā Biļalovs atvairīja 31 no 32 metieniem. Pagājušajā sezonā viņš bija "Dinamo" pirmais numurs, izkonkurējot Kristeru Gudļevski. Par Biļalova atgriešanos Rīgā tika baumots arī šajā vasarā.

"Neslikta spēle, bet viena kļūda noveda pie ielaistajiem vārtiem. Kopumā nospēlēju neslikti, komanda labi aizsargājās mazākumā. Galvenā problēma – ka ilgi nebiju spēlējis. Fiziski biju gatavs, daudz trenējos, bet psiholoģiskajā ziņā gan bija grūti. Nervi, grūti koncentrēties spēlei. Labi, ka tiku galā. Puiši palīdzēja, spēlēja ļoti atbildīgi," pauda Biļalovs.

Izmantotie resursi:
https://www.ak-bars.ru/