Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sekačam 2+2, "Ak Bars" pārņem vadību Austrumos

Sekačam 2+2, "Ak Bars" pārņem vadību Austrumos
Kazaņas "Ak Bars" uzbrucējs Irži Sekačs
Foto: https://www.ak-bars.ru

Uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs izcīnīja Kazaņas "Ak Bars", kas pateicoties četriem Irži Sekača punktiem apspēlēja Bratislavas "Slovan" un "Sochi", kas viesos pieveica Čeļabinskas "Traktor" ar 5:3.

Spēlē starp Čeļabinskas ‘’Traktor’’ un ‘’Sochi’’ varēja beigties viena no sērijām – mājiniekiem bija divi zaudējumi pēc kārtas, kamēr viesi atbrauca uz Čeļabinsku ar divām uzvarām divās pēdējās spēlēs. Pēc pirmā perioda mājinieki atradās zaudētājos – vārtus viesu labā guva Šons Kolinss un Andrejs Ivanovs – 0:2. ‘’Traktor’’ spēja atspēlēties – precīzi bija Niks Beilens un Igors Poligalovs – 2:2. Trešajā periodā ‘’Sochi’’ atkal izvirzījās vadībā - Svjatoslavs Grebenšikovs panāca 2:3. Septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām ‘’Traktor’’ panāca neizšķirtu – 3:3, taču pēc 36 sekundēm izlaida to no rokām, ļaujot iemest Simonam Enerudam – 3:4, bet divas minūtes līdz pamatlaika beigām Jevgeņijs Lapenkovs guva piektos vārtus – 3:5. ‘’Sochi’’ svinēja 100. uzvaru komandas pastāvēšanas vēsturē, ar 20 punktiem 11 spēlēs vienība ieņem ceturto vietu Rietumos, kamēr ‘’Traktor’’ ar 12 punktiem 12 mačos atpaliek no ‘’play-off’’ zonas par septiņiem punktiem.

Kazaņas ‘’Ak Bars’’ viesos pārspēja Bratislavas ‘’Slovan’’ ar 6:3, sagādājot mājiniekiem sesto zaudējumu septiņās spēlēs. Pa diviem vārtiem guva ‘’Ak Bars’’ leģionāru maiņas spēlētāji Džastins Azevedo un Irži Sekačs, kuram arī divas piespēles. Līdz ar šo uzvaru Kazaņas komanda pārņēma vadību Austrumu konferencē ar 24 punktiem pēc 11 spēlēm, bet "Slovan" ar 12 punktiem 12 mačos atrodas 11. vietā Rietumos.

Spēli aizvadīja arī Rīgas ‘’Dinamo’’, viesos piekāpjoties Ņizņekamskas ‘’Neftekhimik’’ ar 0:2, piedzīvojot desmito zaudējumu pēc kārtas, savukārt komandas kapteinim Gintam Meijam šī bija 400. spēle KHL.

KHL spēles, 20. septembris

SpēleRezultāts
Traktor – Sochi3:5
Neftekhimik – Dinamo (Rīga)2:0
Slovan – Ak Bars3:6

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...