Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Aptauja: KHL hokejisti vēlas spēlēt arī Londonā un Dubaijā

Aptauja: KHL hokejisti vēlas spēlēt arī Londonā un Dubaijā
Jānis Kalniņš. Foto: jokerit.com

Kontinentālā hokeja līga (KHL) veikusi savu spēlētāju aptauju. Anonīmā balsojumā tika noskaidrots, ka šīs līgas hokejisti, izvēloties no līgā līdz šim nebijušām pilsētām, visvairāk vēlētos spēlēt Londonā un Dubaijā. Latvijas vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" formas atzītas par skaistākajām.

Kā jau ziņots, šādā aptaujā par spēlētāju iecienītāko treneri ļoti pārliecinoši tika atzīts Oļegs Znaroks no Maskavas "Spartak".

Kurā jaunā pilsētā gribētu aizvadīt KHL maču?

#Pilsēta (valsts)Balsu %
1.Londona (Lielbritānija)7.3
2.Dubaija (AAE)6.8
3.Parīze (Francija)3.9
4.Milāna (Itālija)3.6
5.Taškenta (Uzbekistāna)2.4
6.Stokholma (Zviedrija)1.9
7.Ņujorka (ASV)1.5
7.Kaļiņingrada (Krievija)1.5
7.Krasnodara (Krievija)1.5
7.Krasnojarska (Krievija)1.5

Atbildot uz šo jautājumu, tika nosauktas arī eksotiskas vietas, piemēram, Dienvidamerikā, Āfrikā, Antarktīdā, Austrālijā, Singapūrā, Dominikānā, Armēnijā un Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE). Vairāki spēlētāji nosauca arī savas dzimtās pilsētas.

Atgādinām, ka iepriekšējos gados bieži vien tika ziņots par līgas paplašināšanās plāniem, tostarp vēl pērn izskanēja arī informācija par iespējamo AAE klubu. Koronavīrusa pandēmijas laikā paplašināšanās process ir nobremzēts.

Kurai komandai ir skaistākās formas?

#KlubsBalsu %
1.Helsinku "Jokerit"12.6
2.Sanktpēterburgas SKA10.7
3.Novosibirskas "Sibir"6.6
3.Kazaņas "Ak Bars"6.6
5.Ufas "Salavat Yulaev"5.1

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2020-05-20 21:38, pirms 4 gadiem
Par formu skaistumu pilnīgi piekrītu. Viennozīmīgi Jokerit. Viņiem ir vairākas aktuālas variācijas. Dinamo Rīga jau pēdējos gadus neko šajā jomā nav mainījusi, kas liecina par vāju menedžmenta darbu. Kādreiz bija trešais formas komplekts, ko vilka zīmīgās mājas spēlēs. Tagad pat vārtsargi nekrāso ķiveres komandas krāsās.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.