Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" valde par neapmierinošu nosauc kluba rezultātus un sastāva izvēli

Rolands Eliņš

"Avangard" valde par neapmierinošu nosauc kluba rezultātus un sastāva izvēli
Bobs Hārtlijs. Foto: Tass/Scanpix

KHL klubs Omskas „Avangard” savā mājaslapā publicējis valdes sēdes ziņojumu, kurā norādīts, ka Boba Hārtlija trenētās komandas sportiskie sasniegumi šajā sezonā bijuši neapmierinoši, tāpat izteikta kritika par nepietiekamu vietējo hokejistu iespēlēšanu.

„Avangard” valde par apmierinošu nosauca kluba šosezon paveikto komerciālajā ziņā, atzīmējot ienākumu palielināšanos, kā arī plašāka līdzjutēju loka piesaistīšanu. Tāpat pozitīvi tika novērtēta hokeja akadēmijas darbība.
Taču oficiālajā valdes pārskatā par neapmierinošu nosaukti „Avangard” sportiskie rezultāti. „Netika sasniegts neviens no trim izvirzītajiem mērķiem sportisko rezultātu ziņā,” vēstīts kluba sniegtajā paziņojumā.

„Pēc atskaišu izvērtēšanas par darbu sastāva selekcijā un transfēru veidošanā arī šajā ziņā uzskatām paveikto par neapmierinošu. No negatīva skatu punkta arī vērtējam nepietiekamo treneru kolektīva un sporta nodaļas vadības pievērsto uzmanību vietējo audzēkņu iespēlēšanai KHL komandā,” norādīts „Avangard” paziņojumā.

Kluba prezidentam Maksimam Sušinskim dots rīkojums pēc iespējas ātrāk prezentēt priekšlikumus par to, kā nosauktās problēmas risināt nākamajā sezonā un kā panākt uzlabojumus.

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā komanda regulāro KHL sezonu pabeidza trešajā vietā Austrumu konferencē, tiekot pie 37 uzvarām 62 spēlēs. Savukārt izslēgšanās spēļu pirmajā kārtā tika piedzīvots zaudējums pret „Salvat Yulaev”.

Izmantotie resursi:
https://www.hawk.ru/

     [+] [-]

, 2020-04-20 20:33, pirms 4 gadiem
Trešā vieta nerullē

     [+] [-]

, 2020-04-20 21:00, pirms 4 gadiem
100% naudas krīze un lidos dārgākās galvas no pleciem pirmās

     [+] [-]

, 2020-04-20 21:42, pirms 4 gadiem
Sit nost cenu

     [+] [-]

, 2020-04-21 00:39, pirms 4 gadiem
Lai sūta visus uz Rīgas Dinamo!