Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Ignatjevs neturpinās darbu ar Maskavas "Spartak"

Ignatjevs neturpinās darbu ar Maskavas "Spartak"
Viktors Ignatjevs mačā pret Arti Ābolu
Foto: Andrejs Holmovs, hclada.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Aleksandrs Jaruškins, kā arī viņa asistenti Daniils Markovs un Viktors Ignatjevs (Latvija) vairs neturpinās tur strādāt, šodien informē krievu vienības mājas lapa.

"Spartak" vadība pateicas par darbu un novēl panākumus šo speciālistu turpmākajās karjerās. Par jauno galveno treneri apstiprināts Vadims Jepančincevs, kuram asistēs Viktors Kostjučenoks un Andrejs Potaičuks.

Atgādinām, ka 2016. gada 12. aprīlī Viktors Ignatjevs kļuva par "Spartak" galvenā trenera palīgu. Vienošanās tika noslēgta līdz 2016-17 sezonas beigām.

Aizvadītajā sezonā Maskavas vienība finišēja Rietumu konferences 13. vietā un nekvalificējās Gagarina kausa izcīņai. Jau kopš 10. oktobra galvenā trenera pienākumus pildīja Aleksandrs Jaruškins, kurš stājās Germana Titova vietā.

Hokejista karjeras laikā aizsargs Ignatjevs spēlējis arī "Spartak " rindās - 21. gadsimta sākumā viņš tur aizvadīja 98 mačus un sakrāja 37 (6+31) rezultativitātes punktus. Spēlēja arī daudzos citos klubos, tostarp Rīgas "Dinamo" (1989-1991). Pagājušā gadsimta beigās aizvadīja 11 spēles Nacionālās hokeja līgas klubā Pitsburgas "Penguins". Latvijas izlases sastāvā viņš piedalījās piecos pasaules čempionātos.

2010. gadā Viktors Ignatjevs sāka strādāt kā Rīgas "Dinamo" galvenā trenera palīgs. 2014. gada vasarā kļuva par Maskavas "Dynamo" galvenā trenera Harija Vītoliņa asistentu, bet 2015. gada gada oktobrī tika atlaists. Ignatjevs strādāja par asistentu arī Latvijas izlasē, taču pērn viņa vietā tika apstiprināts Ģirts Ankipāns.

Izmantotie resursi:
spartak.ru


, 2017-04-20 22:12, pirms 7 gadiem
Cik tad var Cūkas ganīt?
, 2017-04-29 23:57, pirms 7 gadiem
Ignatjevs noderētu Dinamo, Hārtlijs - Klutjē - Ignatjevs + Ozoliņš GM
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.