Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Lukojanovs pēc zaudējuma pret Rīgas "Dinamo": "Vienmēr neuzvarēsi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lukojanovs pēc zaudējuma pret Rīgas "Dinamo": "Vienmēr neuzvarēsi"
Artjoms Lukojanovs. Foto: ak-bars.ru

Kontinentālās hokeja līgas vājākā komanda Rīgas “Dinamo” vakar izbraukumā ar 5:4 pagarinājumā pieveica pirmās vietas īpašnieci Kazaņas “Ak Bars”. Uzbrucējs Artjoms Lukojanovs neveiksmi nosauca par nelielu pļauku.

“Nav pārāk daudz pozitīvu lietu, ko varētu paņemt no šīs spēles. Ja paskatāmies no malas, bija skaidri redzams, ka “Dinamo” vēlēšanās uzvarēt bija lielāka, viņi labi kustējās. Turklāt pirmajos gūtajos vārtos viņiem paveicās ar rikošetiem. Pat tad, kad rezultāts bija 2:3, viņi centās lauzt mača gaitu. Izdevās. Atbildes jāmeklē tieši mums,” teica Artjoms Lukojanovs.

“Jāpieņem zaudējums un jāsoļo uz priekšu. Tas ir normāli - vienmēr neuzvarēsi. Mums tā bija viegla pļauka pa seju. Pēc šī mača būsim niknāki un stiprāki. Rīt ir jauna diena, jauna spēle. Mums jāizdara pareizie secinājumi un jāsāk no jauna,” pauda pret rīdziniekiem divus vārtus guvušais Lukojanovs.

Izmantotie resursi:
https://www.ak-bars.ru/news/20290.html

     [+] [-]

, 2021-01-20 20:15, pirms 3 gadiem
Dinamo arī,tāpat domā? Vienmēr neuzvarēsi!