Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņa "Jokerit" pagarina līgumu ar vienu no komandas līderiem

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Kalniņa "Jokerit" pagarina līgumu ar vienu no komandas līderiem
Henriks Hāpals. Foto: jokerit.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Helsinku “Jokerit”, kuru pārstāv arī latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš, pagarinājusi līgumu uz diviem gadiem ar uzbrucēju Henriku Hāpalu, paziņojusi Somijas komanda.

26 gadus vecais uzbrucējs šobrīd ir dalīti trešais rezultatīvākais savā komandā. Viņš šajā sezonā 38 mačos ir spējis iekrāt 23 (7+16) rezultativitātes punktus.

Hāpals Helsinku vienībai pievienojās pagājušajā sezonā un aizvadīja 56 regulārā čempionāta spēlēs, kurās tika pie 29 (6+23) rezultativitātes punktiem. Viņš aizvadīja arī sešās izslēgšanas spēles, kurās atzīmējās ar diviem vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm.

Pirms došanās uz KHL, uzbrucējs spēlēja Šveices augstākajā hokeja līgā (NLA) un bija Latvijas izlases vārtsarga Elvja Merzļikina komandas biedrs ”Lugano” sastāvā. Viņš savas karjeras laikā aizvadījis arī piecas spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kurās tika pie vienas rezultatīvas piespēles.

Helsinku komanda Rietumu konferencē šobrīd ieņem sesto vietu. Nākamo spēli "Jokerit" aizvadīs 23. janvārī, kad tiksies ar Maskavas "CSKA".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Jokerit_EN/stat...