Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Arī Radulovs pamet "Atlant" un paraksta līgumu ar Sočiem

Arī Radulovs pamet "Atlant" un paraksta līgumu ar Sočiem
Igors Radulovs
Foto: atlant-mo.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Mitišču "Atlant" savā mājaslapā paziņojis par līguma izbeigšanu ar 32 gadus veco uzbrucēju Igoru Radulovu. Lai arī sākotnēji tika lēsts, ka Radulovs varētu atgriezties Maskavas CSKA, viņš līdz sezonas beigām parakstījis līgumu ar līgas debitanti "Sochi".

"Esam pateicīgi mūsu komandas 19. numuram par paveikto darbu un "Atlant" pavadīto laiku un vēlam veiksmi tālākajā karjerā," teikts paziņojumā kluba mājaslapā. Radulovs "Atlant" pārstāvēja otro sezonu un 28 cīņās šosezon ir guvis četrus vārtus, atdevis piecas rezultatīvas piespēles un sakrājis 47 soda minūtes.

"Atlant" ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs prognozēja, ka komandu varētu pamest vēl maksimums viens spēlētājs: "Iespējams, Radulovs ir pēdējais, ar kuru šķīrāmies līdz transfēru perioda beigu termiņam [25. decembrī]. Aizies vēl maksimums viens spēlētājs. Kurš? Šobrīd nevaru pateikt. Varu pateikt, ka tas noteikti nebūs leģionārs. Ate Engrēns un Mets Gilrojs paliks komandā. Ja aizietu arī Engrēns, man pašam nāktos stāties vārtos."

Jau vēstījām, ka "Atlant" pēdējo dienu laikā pametuši Andreass Enkvists, Ondržejs Ņemecs (abi Maskavas CSKA), Petrs Vrāna, Konstantīns Koļcovs (abi Kazaņas "Ak Bars") un Dmitrijs Šikins (Sanktpēterburgas SKA). Tikmēr "Atlant" atgriezies 22 gadus vecais uzbrucējs Jegors Aļošins, kurš pārstāvēja VHL komandu Voroņežas "Buran" un agrāk spēlējis arī "Atlant" jauniešu komandā MHL.

Izmantotie resursi:
Игорь Радулов уезжает из Мытищ — Новости...
ХК "Атлант" до дедлайна может расстаться еще с...
Игорь Радулов – новый игрок ХК "СОЧИ"


, 2014-12-19 18:41, pirms 9 gadiem
Putins neļaus šosezon nomirt Atlantam,bet nākošā sezona varētu būt interesanta- KRIĻJA SOVETOV,SPARTAK UN HIMIK.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-19 19:30, pirms 9 gadiem
L_T_G rakstīja: RD konkurenti pastiprinuos komer RD pavuojinās...
Kāds tur pavājinās? Nekas labāks un nekas sliktāks kā bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-19 20:10, pirms 9 gadiem
Bet varat iedomāties vai sarēķināt cik vietējie bosi Kubaņā samuhļīja naudas, lai uzturētu 2 futbola un hokeja komandu Soči?....organizēja olimpiādi, bet tur nauu ne gāzes , ne naftas...bet naudas vietējiem bonzām kā drazas !
, 2014-12-19 20:22, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Bet varat iedomāties vai sarēķināt cik vietējie bosi Kubaņā samuhļīja naudas, lai uzturētu 2 futbola un hokeja komandu Soči?....organizēja olimpiādi, bet tur nauu ne gāzes , ne naftas...bet naudas vietējiem bonzām kā drazas !
Atceries ANŽI?Cik ātri nauda beidzās?
, 2014-12-19 21:10, pirms 9 gadiem
NHL FOREVER, piekrītu ...bet uz Soču olimpiādi tika iztērēti kādi 90 miljardi...tur vēl daudz ir...bļin, ja padomà , ka 2 premjerlīgas klubi futbolā un tabulas augšà..arī Soči hokejā nav pēdējie..
, 2014-12-19 22:18, pirms 9 gadiem
bombex rakstīja: Kartejo reiz kadz zurnaluga grib pakert lasitajus uz mulka...Virsraksts jau skals jo nav pieminets Radulava vards... Bet sis Radulovs nav nekas...
Pastāstīsi, kā Aleksandrs Radulovs var pamest Atlant?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-20 11:31, pirms 9 gadiem
bombex rakstīja: cirvis ir un paliek cirvis...
Pat krievu saiti ir virsrakstos rakstijusi vina vardu bet tik latviets cirvis kas doma ir zurnalists to neraksta...
Daudzi zin kas ir Radulovs , bet nezin ka vins spele CSKA... Un ka jau cilvekam pieklajas daudzi izlasa Radulovs pamet un ver rakstu vala bet ja butu rakstis Igors Radulovs pamet... Daudzi vienkarsi tavam rakstam uzsplautu , principa ka lielaikajai dalai jusu rakstu...
Vajag sekot līdz un tad zināsi kurš no viņiem spēlē Atlant.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.