Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Hat-trick" līderei iemetušais Karpovs kļuvis par nedēļas labāko KHL

Ints Megnis
Ints Megnis

"Hat-trick" līderei iemetušais Karpovs kļuvis par nedēļas labāko KHL
Maksims Karpovs uzbrūk vārtiem spēlē ar Jekaterinburgas "Avtomobilist". Foto: Sputnik/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pagājušās nedēļas labāko uzbrucēju nosaukts Maksims Karpovs no Sanktpēterburgas SKA komandas, kurš iemeta trīs vārtus mačā ar visas līgas līderi Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Par nedēļas labāko vārtsargu atzīts Iļja Sorokins no Maskavas CSKA, komandas, kurš divās spēlēs izbraukumā nostāvēja "sausā". Nepārspēts viņš ir jau kopš 30. oktobra, "sausajai" sērijai turpinoties 180 minūtes un 30 sekundes, kas ir trešais lielākais šīs sezonas rādītājs.

Labākā aizsarga tituls ticis Viktoram Antipinam no Magņitogorskas "Metallurg", kurš četros izbraukuma mačos kopā ar komandu svinēja trīs uzvaras, tiekot pie 4 (2+2) punktiem, kas bija labākais rezultāts pagājušajā nedēļā starp aizsardzības spēlētājiem. Viņš tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2 (negatīvs tas nebija nevienā mačā), veica 12 metienus un bloķēja sešus pretinieku raidījumus.

Par labāko uzbrucēju nosaukts Maksims Karpovs (Sanktpēterburgas SKA), kurš kopā ar komandu uzvarēja četros mačos, tajos nopelnot 7 (5+2) punktus, kas bija labākais rādītājs līgā. Īpaši iespaidīga bija viņa spēle pret turnīra līderi Jekaterinburgas "Avtomobilist", kurā Karpovs iemeta trīs vārtus. Tāpat viņš izcēlās ar uzvaras vārtiem duelī pret Magņitogorskas "Metallurg". Arī viņam nevienā no mačiem nebija negatīvs lietderības koeficients, nedēļas laikā tiekot pie rādītāja +2.

Tikmēr par labāko jauno spēlētāju atzīts uzbrucējs Ņikita Mihailovs (Novosibirskas "Sibir"), kurš trijos mačos kopā ar komandu nopelnīja divas uzvaras, pašam iemetot vienus vārtus. 20 gadus vecais uzbrucējs šosezon ticis pie 12 (7+5) punktiem un ir Novosibirskas komandas rezultatīvākais spēlētājs. Vidēji mačā viņš laukumā pavada 13 minūtes un 34 sekundes.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2018/11/19/...

     [+] [-]

, 2018-11-19 16:54, pirms 5 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-19 18:36, pirms 5 gadiem
Kas ir "hattrick" līdere? pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu!

     [+] [-]

, 2018-11-19 21:02, pirms 5 gadiem
Alus, vīns, šņabis?