Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

CSKA bullīšos pārspēj "Neftekhimik", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas

CSKA bullīšos pārspēj "Neftekhimik", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas
Maksims Šalunovs
Foto: Sputnik / Scanpix

Pie trešās uzvaras pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) svētdien tika Maskavas CSKA, kas ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica Ņižņekamskas "Neftekhimik".

CSKA jau ceturto spēli pēc kārtas guva trīs vārtus un pēdējos trijos mačos ar to bija gana, lai izcīnītu panākumus. Šovakar "armijniekiem" sākums nebija labs - nepilnas minūtes laikā pirmajā trešdaļā Maskava, spēlējot mazākumā, nonāca iedzinējos ar 0:2.

Otrās trešdaļas sākumā Andrejs Svetlakovs vienus vārtus atguva, bet desmit minūtes pirms mača beigām Ņikita Ņesterovs atjaunoja līdzsvaru uz rezultāta tablo - 2:2. Ar pamatlaika 60 minūtēm nebija gana uzvarētāja noskaidrošanai, un arī pagarinājumā neviens no sešiem metieniem mērķi nesasniedza.

Līdz ar to sekoja pēcspēles metienu sērija - "Neftekhimik" jau otrajā spēlē pēc kārtas. Tomēr, ja iepriekšējā mačā izdevās svinēt uzvaru, tad šoreiz, vienīgos vārtus gūstot Maksimam Šalunovam, pie uzvaras tika CSKA - 3:2.

Četru zaudējumu sēriju pārtrauca Ufas "Salavat Yulaev", kas viesos ar rezultātu 3:1 pieveica "Sochi". Linuss Ūmarks uzvarā atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet aizsargam un komandas kapteinim Aleksandram Loginovam divas rezultatīvas piespēles.


Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.