Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pagaidām tikai Rīgas "Dinamo" pieveikušais "Amur" tiks pie jauna galvenā trenera

Rolands Eliņš

Pagaidām tikai Rīgas "Dinamo" pieveikušais "Amur" tiks pie jauna galvenā trenera
Sergejs Svetlovs. Foto: Yuri Smityuk/TASS/Scanpix

Krievijas mediji šorīt vēsta, ka KHL klubs „Amur” galvenā trenera amatā nozīmēs 1988. gada olimpisko čempionu Sergeju Svetlovu, kurš iepriekš strādāja ar „Admiral” vienību.

„Amur” savu iepriekšējo maču aizvadīja pret Rīgas „Dinamo”, pirms trim dienām beidzot tiekot pie sezonas pirmās uzvaras (2:1). Pirms tam Habarovskas komanda bija cietusi sešus zaudējumus pēc kārtas. Mačā pret „Dinamo” komandu nevarēja vadīt galvenais treneris Pāvels Torgajevs, kuram bija Covid-19 saslimšanas pazīmes un fiksēts pozitīvs tests.

Klubs pēc tam oficiālu informāciju par galvenā trenera veselības stāvokli nav sniedzis, taču vairāki Krievijas mediji šorīt ziņo, ka kluba vadība tiks uzticēta citam trenerim. Šajā pozīcijā stāsies Sergejs Svetlovs, 59 gadus vecais Krievijas hokeja speciālists.

Svetlovs iepriekšējās divās sezonas vadīja citu KHL klubu „Admiral”, kas šosezon līgā vairs nespēlē. Svetlovs pirms desmit gadiem strādājis arī „Amur” rindās, KHL galvenā trenera pieredzi viņš ieguvis arī „Atlant” un „Lada” komandās.

Kā hokejists Svetlovs ir kļuvis par olimpisko čempionu, to paveicot 1988. gadā PSRS izlases sastāvā. Viņš vairākus gadus pārstāvēja Maskavas „Dynamo”, bet pēc PSRS sabrukuma savu spēlētāju karjeru pabeidza Vācijā.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

     [+] [-]

, 2020-09-19 12:22, pirms 4 gadiem
Mazohistiskais virsraksts iespārda