Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Znaroks uzskata, ka Zaripovs neko nav lietojis, olimpisko spēļu laikā SKA vadīs Vorobjovs

Znaroks uzskata, ka Zaripovs neko nav lietojis, olimpisko spēļu laikā SKA vadīs Vorobjovs
Oļegs Znaroks un Krievijas izlase
Foto: Alexander Demianchuk/TASS

Kontinentālās hokeja līgas kluba Sanktpēterburgas SKA un Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks paudis atbalstu uzbrucējam Danisam Zaripovam, kurš tika pieķerts dopinga lietošanā. Tāpat kļuvis skaidrs, kurš viņu aizstās olimpisko spēļu laikā.

36 gadus vecais uzbrucējs Daniss Zaripovs diskvalificēts līdz 2019. gada 22. maijam sakarā ar aizliegto vielu lietošanu. Tās viņa organismā tika atklātas Kontinentālās hokeja līgas pagājušās sezonas laikā. Zaripovs tobrīd pārstāvēja Magņitogorskas "Metallurg", bet pēc sezonas beigām pievienojās Kazaņas "Ak Bars".

Lai gan klubs pauda atbalstu Zaripovam, Kazaņas "Ak Bars" lauza līgumu ar spēlētāju, kurš ar apelāciju vērsies arbitrāžas tiesā. Uzbrucējs atkal un atkal apgalvojis, ka ir nevainīgs un ka vielas nav lietojis apzināti. "Zaripovs neko nav lietojis. Esmu viņa pusē," sacīja Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks. Aizvadītās sezonas Gagarina kausa finālā viņa trenētā Sanktpēterburgas SKA tika galā tieši ar Magņitogorskas "Metallurg". Zaripovs trīs reizes kļuvis par pasaules čempionu un četras reizes ieguvis Gagarina kausu.

Tāpat kļuvis skaidrs, ka 2018. gada olimpisko spēļu laikā Sanktpēterburgas SKA galvenā trenera pienākumus pildīs pieredzējušais Pjotrs Vorobjovs. Pašlaik viņš nodarbojas ar kluba tuvāko rezervju apzināšanu. Vorobjovs pienākumus pildīja arī pagājušā gada septembrī, kad Znaroks kopā ar valstsvienību Toronto piedalījās Pasaules kausa izcīņā.

Taču toreiz Kontinentālās hokeja līgas sezonā nebija pārtraukuma, bet tagad februārī būs ilga pauze. 2018. gada olimpiskās spēles Dienvidkorejā notiks no 9. līdz 25. februārim, un Krievijai ir lielas izredzes izcīnīt zeltu, jo turnīrā nepiedalīsies Nacionālās hokeja līgas pārstāvji.

Izmantotie resursi:
Петр Воробьев будет исполнять обязанности...
Олег Знарок: "Зарипов ничего не употреблял"....


, 2017-08-19 14:45, pirms 7 gadiem
Značoks dzīvo kopā ar Zaripovu, un tāpēc zin, ka viņš noteikti nav lietojis dopingu.
Slēpts komentārs: endrju bernarskis-filma rintintins
, 2017-08-19 14:56, pirms 7 gadiem
Nevis par urliku, bet par veci kurš jebkuros apstākļos aizstāvēs savu komandu, tāds viņš bija kad vadīja LV izlasi (neatceros ka viņš kādreiz būtu ļāvis aizskart kādu LV izlases spēlētāju) un tāds viņš ir tagad! Un viņš nekad nav šķirojis kas ir viņa komandā, latvietis, krievs, amerikānis, viņš savu komandu aizstāv!

Un Zaripovs ir bijis Znaroka vadītajā Krievijas izlasē un loģiski ka viņš savējos nepamet lai arī kādi ir apstākļi!
, 2017-08-19 15:39, pirms 7 gadiem
Oļega molodčiks! Savējos nenodod. Ar tādu var iet izlūkos.
, 2017-08-19 16:25, pirms 7 gadiem
Pilnīgi pie kājas ko tas kriukšķis domā 😀
, 2017-08-19 16:54, pirms 7 gadiem
Melīgās vates.
, 2017-08-19 18:48, pirms 7 gadiem
endrju bernarskis-filma rintintins rakstīja: znaroks ir palicis pa riktigu urliku,jacer ka vairak ar lv izlasi vinam sakara nebus,vareja vsp uz rashu parvakties
Gramatiku būtu mācījies nevis pārdzīvojis par Znaroku. Cena Tev viens cents Latvijas patriot !
, 2017-08-20 17:27, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Oļega molodčiks! Savējos nenodod. Ar tādu var iet izlūkos.
un pirtī pagriesties ar muguru
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.