Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Teksta tiešraide: "Dynamo" nelaiž leģionārus uz mājām, NBA vēl viens saslimšanas gadījums

Teksta tiešraide: "Dynamo" nelaiž leģionārus uz mājām, NBA vēl viens saslimšanas gadījums
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

„Covid-19” pandēmija pamatīgi iedragājusi ierasto kārtību, radot globālus draudus cilvēku veselībai, un tā rezultātā šobrīd praktiski apstājušies notikumi sportā. Piedāvājam teksta tiešraidē sekot sporta jaunumiem un notikumu attīstībai.

23:41 Ar finansiālajām problēmam saskaras arī šķietami labi nodrošinātas komandas. Vācijas Bundeslīgas kluba Menhengladbahas "Borussia" spēlētāji piedāvājuši savas algas novirzīt kluba citu darbinieku apmaksai, tādā veidā palīdzot vienībai tikt galā ar krīzi. Spēlētājiem pievienojušies treneri un augstāka ranga amatpersonas. Sporta direktors Makss Eberls sacīja, ka ir lepns par šādu futbolistu rīcību, kas parādot, ka "Borussia" kopā turas arī sliktajos brīžos.

23:25 Skotijas Futbola asociācija paziņojusi, ka sezona neatsāksies ātrāk par 30. aprīli, gluži tāpat kā Anglijā. Tā saglabājusi pozitīvu noskaņojumu par UEFA Nāciju līgas play-off spēli pret Izraēlu, kam jānotiek jūnijā.

22:57 Lai ietaupītu desmit miljonus zem algu griestiem, NFL komanda Losandželosas "Rams" atbrīvojusies no pussarga Toda Gurlija, kurš bija 2017. gada sezonas labākais uzbrukuma spēlētājs visā līgā. Viņš uz to reaģējis ar tekstu, ka atlaists savā brīvdienā un ka tagad ievēros Quarantine&Chill režīmu.

22:34 Koronavīruss skāris vēl vienu Amerikas lielo līgu – NFL komandas Ņuorleānas "Saints" galvenais treneris Šons Peitons paziņojis, ka viņam ņemtās analīzes bijušas pozitīvas. Sarunā ar ESPN viņš teica, ka publiskojis savu diagnozi, lai cilvēki nopietnāk uztvertu valdības aicinājumus palikt iekštelpās un izvairīties no kontakta ar citiem cilvēkiem. "Man paveicies, ka piederu cilvēkiem, kuriem slimības sekas nav nopietnas. Man ir paveicies. Jaunie cilvēki uzskata, ka viņiem viss būs kārtībā, bet viņi var pārnēsāt slimību pie kāda, kuram viss nebūs kārtībā," teica Peitons. Viņš tiek uzskatīts par NFL vienu no labākajiem uzbrukuma speciālistiem, un viņa vadībā "Saints" ir uzvarējusi "SuperBowl".

21:54 Nacionālajā basketbola asociācijā vēl viens saslimšanas gadījums – tas konstatēts Denveras "Nuggets" komandā.

21:03 Ja Nacionālā basketbola asociācija nav ļāvusi saviem spēlētājiem pamest Ziemeļameriku, tad Nacionālā hokeja līga jau pirms dažām dienām deva zaļo gaismu, lai hokejisti atgrieztos mājās. Somi Sebastians Aho, Teuvo Tereveinens, Miko Rantanens un Rasmuss Ristolainens, kā arī 11 zviedru hokejisti, kuri netiek nosaukti vārdos, sametuši 93 tūkstošus eiro un ar privāto lidmašīnu devušies mājās.

20:55 Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" basketbola komanda paziņojusi, ka spēlētājiem veiktie koronavīrusa testi bijuši negatīvi. Tiesa, komanda joprojām atradīsies pašizolācijā, lai 23. martā veiktu vēl vienu pārbaudi. "Lokomotiv-Kuban" bija Tallinas "Kalev/Cramo" pēdējā pretiniece VTB līgā, un Igaunijas komandā tika konstatētas pozitīvas analīzes.

20:35 Iepriekš F1 vēstīja par trīs posmu – Nīderlandes, Spānijas un Monako – pārcelšanu uz vēlāku laiku. Tagad noskaidrojies, ka Monako "Grand Prix" šogad nenotiks vispār. Monako posms kalendārā nebūs atrodams pirmo reizi kopš 1955. gada.

20:16 ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis vēsta, ka Nacionālā basketbola asociācija ļāvusi spēlētājiem pamest pilsētas, kurās viņi spēlē, lai dotos mājup, tomēr daudz labāks variants būtu palikšana tur, kur basketbolisti ir pašlaik. Spēlētāji nedrīkstēs pamest Ziemeļamerikas kontinentu, un tas nozīmē, ka latviešiem – Kristapam Porziņģim, Dāvim Bertānam, Rodionam Kurucam un Anžejam Pasečņikam – atgriešanās Latvijā šobrīd nav iespējama.

20:03 Krievijas medijos atrodamā informācija liecina, ka pirmais Nacionālās hokeja līgas spēlētājs, kurš saslimis ar koronavīrusu, ir Otavas "Senators" krievu aizsargs Ņikita Zaicevs. Iepriekš "Senators" pavēstīja, ka vienam spēlētājam bijušas pozitīvas analīzes un ka vairākiem citiem novērojami slimības simptomi, bet hokejistu vārdi netika atklāti. Pagaidām citu saslimšanas gadījumu NHL nav. Jāpiebilst, ka "Senators" rindās spēlē Rūdolfs Balcers.

19:57 Par F1 Monako "Grand Prix" pārcelšanu jau vēstījām. Šodien arī paziņots, ka koronavīruss konstatēts Monako kroņprincim Albertam, kurš savulaik bija bobslejists, no 1988. līdz 2002. gadam piedaloties piecās olimpiskajās spēlēs.

19:48 Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņa apturēta vismaz līdz 10. aprīlim, taču Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dynamo" tāpat nav ļāvusi saviem hokejistiem doties mājās. Viņiem iedota brīva nedēļa, bet 25. martā jeb nākamajā trešdienā atsāksies treniņi, lai gatavotos otrajai kārtai, kurā pretī stāsies Maskavas CSKA.

18:48 Ir ļoti daudz neskaidrību ar spēlētāju līgumiem. Anglijas Premjerlīga futbolā varētu turpināties vasarā, bet daļai futbolistu līgumi ir līdz 30. jūnijam. Taču Londonas "Chelsea" uzbrucējs Viljans atzinis, ka viņš būtu gatavs doties laukumā arī pēc 30. jūnija, pat ja viņam nebūs spēkā esoša līguma.

18:18 MLS pavēstījusi, ka tā vēlētos futbolu atsākt spēlēt 10. maijā. Mačs par titulu paredzēts 7. novembrī, bet šobrīd tiek izskatīta iespēja dueli pārcelt uz decembri.

18:17 NHL kluba Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs Zaks Haimans aicinājis fanus palikt iekšā un ievērot sociālo distancēšanos. Turklāt viņš piedāvā labu veidu, kā pavadīt laiku – uzspēlēt pret viņu xbox.

17:23 F1 paziņojusi par vēl trīs posmu pārcelšanu – koronavīrusa pandēmija skārusi arī Nīderlandes (3. maijs), Spānijas (10. maijs) un Monako (24. maijs) "Grand Prix". Jau iepriekš nācās pārcelt Austrālijas, Bahreinas, Ķīnas un Vjetnamas sacensības. Jāatzīmē, ka Nīderlandē sacīkstes nav norisinājušās kopš 1985. gada.

16:39 Turcijā pieņemts lēmums apturēt visus sporta notikumus – futbolu, basketbolu, volejbolu, handbolu un citas līgas, kas turpināja darbu ierastajā režīmā. Par to preses konferencē paziņoja Jaunatnes un sporta ministrs Mehmets Kasapoglu. Tādējādi no Eiropas futbola līgām spēles turpinās tikai Baltkrievijā. Turcijas handbola līgā spēlē Latvijas izlasi pārstāvošais Austris Tuminskis.

16:25 Šodien kopā sanāca Latvijas Basketbola savienības valde, un tika pieņemts lēmums zelta medaļas piešķirt Rīgas VEF basketbolistiem un Rīgas TTT basketbolistēm.

15:21 Oficiāli paziņots, ka Lielbritānijā profesionālo futbola līgu darbības pārtraukums pagarināts līdz 30. aprīlim. Tas ietekmēs visas četras vadošās Anglijas līgas, ieskaitot Premjerlīgu, kā arī divas vadošās Anglijas sieviešu futbola līgas, Skotijas, Ziemeļīrijas un Velsas čempionātus.

14:56 HK "Kurbads" ierakstā sociālajā tīklā "Facebook" raksta, ka pēc septiņām sezonām Latvijas hokeja līgā "ir pienācis laiks atvilkt elpu, saprast prioritātes un sagaidīt jauno revolūciju," kas šķietami norāda uz "Kurbada" lielās komandas aiziešanu no Virslīgas.

14:12 Grieķija oficiāli nodevusi olimpiskās lāpas stafeti Tokijai. Ceremonijā, kas notika bez skatītājiem un ierobežotā dalībnieku lokā, pirmo moderno olimpisko spēļu stadionā apli ar lāpu rokās veica olimpiskā čempione kārtslēkšanā Katerina Stefanidi, kura nodeva stafeti Grieķijas olimpiskās komitejas prezidentam Spirosam Kapralosam, no kura rokām stafete nonāca nākamo OS rīkotāju Tokijas pārstāvju rokās. To pārņēma Naoko Imoto, 1996. gada OS peldētāja, kura šim godam tika izraudzīta pēdējā brīdī, jo dzīvo Grieķijā un viņai nebija nepieciešams veikt ceļu no Japānas.

Olimpiskās lāpas stafete šoreiz ir atcelta, un tā šoreiz nodota uzreiz Japānas pārstāvjiem. Tokijas OS norise koronavīrusa izplatības dēļ joprojām ir apdraudēta, taču Japānas puse un SOK pagaidām nav atteikusies no plāniem rīkot olimpiskās spēles kā paredzēts.

13:24 Pasaules vadošās vieglatlētikas organizācijas "World Athletics" vadītājs Sebastians Ko britu medijiem norādījis, ka vēl par ātru pieņemt galīgo lēmumu par Tokijas olimpisko spēļu norisi: "Nevajag pieņemt pāragrus lēmumus, kad mums vēl ir četri mēneši laika."

12:53 Itālijas A Sērijas klubs "Cagliari", par spīti veselības iestāžu un futbolistu arodbiedrības iebildumiem, plāno nākamās nedēļas sākumā (23. martā) atsākt treniņus. Itālijā, ko koronavīruss skāra kā vienu no pirmajām Eiropas valstīm, tiek saglabāta cerība atsākt un pabeigt A Sērijas sezonu, un "Cagliari" noskaņota atsākt treniņus laicīgi, solot ievērot distancēšanos starp spēlētājiem, kuri tiks sadalīta nelielās grupās.

12:16 IIHF prezidents Renē Fāzels krievu medijiem norādījis, ka šodien vēl neesot galīgā lēmuma par pasaules čempionāta un viņš nevarot pateikt, kad šāds lēmums varētu tikt pieņemts: „Turpināt sekot līdzi situācijai, taču tā ir ļoti slikta. Komandas nevar pārvietoties, nevar trenēties.”

11:49 HK "Kurbads" īpašnieks Andis Pikāns, kura komanda pēc LHF valdes lēmuma palika otrajā vietā "Optibet" hokeja līgas regulārajā sezonā, uz portāla Sportacentrs.com jautājumiem šobrīd sniedza šādu atbildi: "Šodien sekos ziņa "Kurbada" soctīklos. Tur viss būs pateikts. Pēc tās publicēšanas esmu gatavs paskaidrot savu lēmumu un rīcību."

11:30 Itālijas A Sērijas kluba Fiorentina prezidents Roko Komiso apliecinājis, ka trīs komandas pārstāvji ir nogādāti slimnīcā ar „Covid-19” slimību un kopumā komandā ir 8-10 inficētie. Iepriekš „Fiorentina” bija atklājusi, ka pozitīvs vīrusa tests bijis futbolistiem Dušanam Vlahovičam, Patrikam Kutronem un Germanam Pezellam. Itālijas mediji vēsta, ka viens no slimnīcā nogādātajiem ir kluba galvenais ārsts, kuram sākusies apgrūtināta elpošana.

11:15 Apturēta arī Austrālijas Basketbola līga (NBL), kurā tomēr nepaspēja izspēlēt finālsēriju. 15. martā notika finālsērijas trešā spēle, pēc kuras Pērtas "Wildcats" pārņēma vadību sērijā ar 2-1 pret Sidnejas "Kings". Līgas vadība paziņojusi, ka medicīnisko rekomendāciju dēļ atlikušās spēles netiks izspēlētas un čempiones tituls nonāks "Wildcats" komandas rīcībā. Par finālsērijas MVP, ņemot vērā aizvadītās trīs spēles, tika nosaukts Braiss Kotons.

11:09 Turcijas sporta ministrs paziņojis, ka šodien tiksies ar futbola, basketbola un volejbola nacionālo federāciju vadītājiem un runās par koronavīrusa ietekmi uz sportu valstī. Turcijā šobrīd ir reģistrēts 191 saslimšanas gadījums, taču tās sporta līgas palikušas vienas no retajām Eiropā, kas nav atceltas vai pārceltas.

10:43Koronavīrusa tests veikts visai NBA komandai "Thunder" un tās darbiniekiem, un visiem tas bijis negatīvs ziņo ESPN.

9:30 Latvijas Hokeja federācija ziņo, ka valdes sēdē vakar pieņemts lēmums tomēr ieskaitīts HS "Rīga" tehnisko zaudējumu par regulārā čempionāta pēdējo maču pret "Olimp". Šis lēmums pieņemts pēc "Olimp" iesniegtās apelācijas. "Olimp" līdz ar to ieguvis divus punktus turnīra tabulā un atzīts par regulārās sezonas uzvarētāju. Taču "play-off" atcelšanas dēļ Latvijas čempiona tituls šosezon netiks piešķirts un medaļas netiks sadalītas.

9:10 Profesionālajā boksā atcelta vai pārcelta teju visi martā un aprīlī paredzētie cīņu šovi, un slavenais boksa promouters Edijs Hērns atzinis, ka uz jautājuma zīmes ir arī maijā un jūnijā plānoto cīņu liktenis. Tas varētu nozīmēt, ka nākas pārcelt arī Entonija Džošua un Kubrata Puleva smagsvaru cīņu par trim čempiona jostām, kas plānota 20. jūnijā, kā arī Oleksandra Usika un Dereka Čisoras 23. maija cīņu (paredzams, ka šajā cīņu vakarā būtu arī cīņa par iepriekš Briedim piederējušo WBO čempiona titulu starp Kšištofu Glovacki un Lorensu Okolī).

8:36 Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas „Nets” paziņojusi, ka vairāki kluba pārstāvji izjutuši koronavīrusa simptomus, tādēļ arī tikušas veiktas pārbaudes visai komandai. „Nets” komanda skaidroja, ka veikusi pārbaudes privātā klīnikā, par ko arī attiecīgi samaksājusi. Bruklinas komandas paziņojums seko pēc tam, kad tās sastāvā koronavīruss konstatēts četriem spēlētājiem, bet ASV sabiedrībā sašutumu izpelnījās fakts, ka NBA komanda varējusi tik ātri veikt koronavīrusa pārbaudes. ASV joprojām netiek nodrošinātas koronavīrusa pārbaudes visiem, kuriem ir slimības simptomi, un Ņujorkas mērs Bils de Blasio bija veltījis tvītu „Nets” vienībai: „Novēlam „Nets” spēlētājiem ātru atveseļošanos. Taču, visu cieņu pret komandu, taču NBA klubam nevajadzētu tikt pie pārbaudēm visai komandai, kamēr kritiski slimi pacienti gaida savu rindu. Koronavīrusa testiem vajadzētu būt pieejamiem nevis bagātajiem, bet slimajiem.”

8:31 NBA komisārs Adams Silvers intervijā ESPN paskaidroja, ka pastāv vairākas iespējas, kā varētu tikt atsākta Nacionālās basketbola asociācijas regulārā sezona. Kā galveno kritēriju tam Silvers nosauca ASV veselības organizācijas rekomendācijas: „Kad tās mums dos zaļo gaismu, tad arī atsāksim spēlēt.” Silvers arī pieļāva iespēju, ka koronavīrusa izraisītā krīze varētu novest pie būtiskām līgas kalendāra pārmaiņām, proti, mainīt līgas izspēles laiku no tagadējā oktobris-jūnijs uz decembris-augusts. To atbalsta vairāki NBA klubu īpašnieki, un Silvers intervijā atzina, ka mūsdienās vasara vairs nav uzskatāma par tik televīzijas reitingiem neparocīgu laiku kā iepriekš. Tas, protams, atstātu lielu iespaidu uz basketbolu pārējā pasaulē, ieskaitot izlašu sacensībām, taču tās nekad nav bijusi NBA biznesa prioritāte.

8:22 Šobrīd Eiropas sporta kalendārā ir praktiski pilnīgs tukšums, un šodien futbola un hokeja spēles paredzētas tikai vienā valstī – Baltkrievijā. Sešos vakarā „Yunost” un „Molodechno” turpinās hokeja līgas izslēgšanas spēles, bet četros un sešos paredzētas divas Baltkrievijas futbola līgas spēles. Ar nelielām pārmaiņām formātā, bet tomēr savu darbību var turpināt e-sports, kur šodien „ESL Pro League 11” turnīrā paredzētas trīs „Counter Strike” spēles (15:00, 19:00 un 23:00).

Savukārt Latvijā šodien (vismaz iepriekš bija) paredzēta LBS valdes sēde, kurā bija plānots runāt arī par izlases ģenerālmenedžera jautājumu, bet šobrīd aktuālāka varētu būt lemšana par to, vai un kā tiks noteikti valsts čempioni priekšlaicīgi pārtrauktajās Latvijas augstākajās basketbola līgās.

18. marta teksta tiešraide
17. marta teksta tiešraide
16. marta teksta tiešraide
15. marta teksta tiešraide
14. marta teksta tiešraide
13. marta teksta tiešraide
12. marta teksta tiešraide


, 2020-03-19 08:51, pirms 4 gadiem
Kāds zin, kurā kanālā rādīs „Yunost” un „Molodechno” spēli ?
, 2020-03-19 09:07, pirms 4 gadiem
PēterisP rakstīja: Kāds zin, kurā kanālā rādīs „Yunost” un „Molodechno” spēli ?
OnHockey.TV | Live hockey streams (NHL, KHL,...
, 2020-03-19 09:43, pirms 4 gadiem
PēterisP rakstīja: Kāds zin, kurā kanālā rādīs „Yunost” un „Molodechno” spēli ?
Kur interese? Tāds bads, ka jebkas jāskatās? Nē, bez naida. Vienkārši gribu saprast kur interese?
, 2020-03-19 09:47, pirms 4 gadiem
john_isner_110096780324187 rakstīja: Kur interese? Tāds bads, ka jebkas jāskatās? Nē, bez naida. Vienkārši gribu saprast kur interese?
Neuztvēri, ka tas ir ironisks trollings ? Lai gan kaut kādā mērā bads ir, pēkšņi Gibraltāras snukera open likās gana interesants, lai dažas spēles noskatītos, kaut arī agrāk baigi laiku tam netērēju.
, 2020-03-19 09:59, pirms 4 gadiem
john_isner_110096780324187 rakstīja: Kur interese? Tāds bads, ka jebkas jāskatās? Nē, bez naida. Vienkārši gribu saprast kur interese?
Nu mazliet pietrūkst, ja runāju par sevi un zināms, ka viss vēl ilgi nenotiks, tad ir kā ir, jāskatās seriāli vai filmas, kas apniks jau pēc 2 ned.
Es gan iesmeju, ka nabaga SC troļļiem nav ko darīt
, 2020-03-19 10:41, pirms 4 gadiem
PēterisP rakstīja: Neuztvēri, ka tas ir ironisks trollings ? Lai gan kaut kādā mērā bads ir, pēkšņi Gibraltāras snukera open likās gana interesants, lai dažas spēles noskatītos, kaut arī agrāk baigi laiku tam netērēju.
Neuztvēru.Vienu brīdi pat sabijos, ka ir kāds,kas ir gatavs belaru hoķa čempi skatīties
, 2020-03-19 11:58, pirms 4 gadiem
PēterisP rakstīja: Neuztvēri, ka tas ir ironisks trollings ? Lai gan kaut kādā mērā bads ir, pēkšņi Gibraltāras snukera open likās gana interesants, lai dažas spēles noskatītos, kaut arī agrāk baigi laiku tam netērēju.
Vispār jau snūkers ir interesants, kad iesūc nianses.
Psihiloģiski viens no grūtākajiem sporta veidiem.
, 2020-03-19 12:14, pirms 4 gadiem
Tikko beidzās saspringts basketbola mačs pa 360tv ar neticamu atspēlēšanos. Viss kā NBA, iesaku. Kam ir arhīva iespēja, var uzlikt no sākuma.
, 2020-03-19 12:19, pirms 4 gadiem
Skatoties no šībrīža skata punkta, sķiet, ka vasaras nogalē un rudenī daudziem sportistiem sacensības būs 24/7.
, 2020-03-19 12:22, pirms 4 gadiem
Nez, kāds būs Kurbada paziņojums? Ies prom no OHL uz BAČ?
, 2020-03-19 12:24, pirms 4 gadiem
D-Mob rakstīja: Nu mazliet pietrūkst, ja runāju par sevi un zināms, ka viss vēl ilgi nenotiks, tad ir kā ir, jāskatās seriāli vai filmas, kas apniks jau pēc 2 ned.
Es gan iesmeju, ka nabaga SC troļļiem nav ko darīt
Troļļiem darba pietiek. Var tak turpināt stāstīt cik Krievija varena, cik tur maz slimo, kādi malači, ka līdz pēdejam KHL centās nepārtraukt, kādi mīkstie somi un kazahi - veco dziesmu ar jauniem akordiem
, 2020-03-19 12:37, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Troļļiem darba pietiek. Var tak turpināt stāstīt cik Krievija varena, cik tur maz slimo, kādi malači, ka līdz pēdejam KHL centās nepārtraukt, kādi mīkstie somi un kazahi - veco dziesmu ar jauniem akordiem
Jā, laiku pa laikam ieeju krievu "championat". Tur diezgan interesantas batālijas notiek komentāru sadaļās. Trakākas par tām, kuras ir delfos pie jebkura ar politiku saistīta raksta

Tāpat sanāca palasīt par Jokerit un Barys atteikšanos no turpmākās dalības, kā arī citus rakstus par koronas ietekmi uz sportu. Daļa tomēr saprot, cik nopietna situācija un neko sliktu neraksta (Jā, arī tur ir adekvāti cilvēki), tad ir daļa, kuri, protams, heito pūstošos rietumus, un uzskata, ka visi eiropieši un amerikāņi ir mīkstmieši, un vēl ASV šo visu izraisīja (Daļa no tiem parasti troļļi, bet diezgan daudz tādu, kuri reāli tā domā, tad daži ir kā Tjoma, kuri uzskata, ka 3-4% mirstības rādītājs nav nekas īpašs).
, 2020-03-19 12:40, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Jā, laiku pa laikam ieeju krievu "championat". Tur diezgan interesantas batālijas notiek komentāru sadaļās. Trakākas par tām, kuras ir delfos pie jebkura ar politiku saistīta raksta

Tāpat sanāca palasīt par Jokerit un Barys atteikšanos no turpmākās dalības, kā arī citus rakstus par koronas ietekmi uz sportu. Daļa tomēr saprot, cik nopietna situācija un neko sliktu neraksta (Jā, arī tur ir adekvāti cilvēki), tad ir daļa, kuri, protams, heito pūstošos rietumus, un uzskata, ka visi eiropieši un amerikāņi ir mīkstmieši, un vēl ASV šo visu izraisīja (Daļa no tiem parasti troļļi, bet diezgan daudz tādu, kuri reāli tā domā, tad daži ir kā Tjoma, kuri uzskata, ka 3-4% mirstības rādītājs nav nekas īpašs).
Skatos, ka franku primāts pēdējās divās dienās pazudis no SC komentāru sadaļas.
, 2020-03-19 12:44, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Skatos, ka franku primāts pēdējās divās dienās pazudis no SC komentāru sadaļas.
Nočipojuši. Vai arī policija nelaiž ārā no mājas un atslēguši internetu, lai neizplata muļķības
, 2020-03-19 12:45, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Jā, laiku pa laikam ieeju krievu "championat". Tur diezgan interesantas batālijas notiek komentāru sadaļās. Trakākas par tām, kuras ir delfos pie jebkura ar politiku saistīta raksta

Tāpat sanāca palasīt par Jokerit un Barys atteikšanos no turpmākās dalības, kā arī citus rakstus par koronas ietekmi uz sportu. Daļa tomēr saprot, cik nopietna situācija un neko sliktu neraksta (Jā, arī tur ir adekvāti cilvēki), tad ir daļa, kuri, protams, heito pūstošos rietumus, un uzskata, ka visi eiropieši un amerikāņi ir mīkstmieši, un vēl ASV šo visu izraisīja (Daļa no tiem parasti troļļi, bet diezgan daudz tādu, kuri reāli tā domā, tad daži ir kā Tjoma, kuri uzskata, ka 3-4% mirstības rādītājs nav nekas īpašs).
Es biju domajis tikai vietējos troļļus, bet neparsteidz, ka Krievijas saitos ir tā kā apraksti. Pie mums jau arī netrūkst arī itkā normālu cilvēku, kam šī liekās parasta gripa, atbrauc no ārzemēm un vazājās apkārt - kā sportacentrā mīl teikt - viss po barabanu. Nu un tie, kas domā, ka tie 3-4% ir maz, tiem vienkārši švaki ar matemātiku.
, 2020-03-19 12:46, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Nočipojuši. Vai arī policija nelaiž ārā no mājas un atslēguši internetu, lai neizplata muļķības
Varbūt noticis brīnums un SC sataisījuši savu IT, lai nevar drukāt no bloķēta konta
, 2020-03-19 12:48, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Varbūt noticis brīnums un SC sataisījuši savu IT, lai nevar drukāt no bloķēta konta
Tak te Zaipis vienā topikā rakstīja, ka tā nebūs problēma priekš viņa. Šim esot sportacentra kontu rezerves izveidotas
, 2020-03-19 12:50, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Tak te Zaipis vienā topikā rakstīja, ka tā nebūs problēma priekš viņa. Šim esot sportacentra kontu rezerves izveidotas
Nu tas jau nepalīdzēs - šim tak riebjas datori un viss pārējais. Pa pālim paroles aizmirsīs un visa stratēģiskā rezerve vējā. Varbūt vienīgi viņa eksports Francijā beidzies un skaidrā te negrib rādīties
, 2020-03-19 13:14, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Nočipojuši. Vai arī policija nelaiž ārā no mājas un atslēguši internetu, lai neizplata muļķības

Tā jau saka tautas paruna-lielībniekiem naudu nemaksā, pietirš bikses jāmazgā.
, 2020-03-19 19:00, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Skatos, ka franku primāts pēdējās divās dienās pazudis no SC komentāru sadaļas.
Tu taču teici, ka bloķējis viņu esi
Kā Tu ko tādu vari piefiksēt?
, 2020-03-19 19:12, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Tu taču teici, ka bloķējis viņu esi
Kā Tu ko tādu vari piefiksēt?
Pēc tā, ka citi viņu citē un atbild viņam.
, 2020-03-19 19:51, pirms 4 gadiem
Vai jūs ticat, ka šis vīruss beigsies?? Ar Valsts noteiktiem ierobežojumiem noteikti nē!
, 2020-03-19 20:06, pirms 4 gadiem
hockeypro rakstīja: Vai jūs ticat, ka šis vīruss beigsies?? Ar Valsts noteiktiem ierobežojumiem noteikti nē!
ar valsts noteiktiem ierobežojumiem noteikti nē!
tas atkarīgs tikai un vienīgi no mums visiem, cik apzinīgi un atbildīgi pildīsim noteiktos ierobežojumus, ieteikumus un rekomendācijas...
, 2020-03-19 20:29, pirms 4 gadiem
hockeypro rakstīja: Vai jūs ticat, ka šis vīruss beigsies?? Ar Valsts noteiktiem ierobežojumiem noteikti nē!
Protams, ka beigsies.
, 2020-03-19 20:57, pirms 4 gadiem
raiversons rakstīja: Protams, ka beigsies.
kādreiz viss beigsies - gan tu, gan es, gan vīruss
, 2020-03-19 23:11, pirms 4 gadiem
hockeypro rakstīja: Vai jūs ticat, ka šis vīruss beigsies?? Ar Valsts noteiktiem ierobežojumiem noteikti nē!
Jā, beigsies. Viss kādreiz beidzas. Un valsts visu dara pareizi. Vai tad nē?
, 2020-03-20 09:59, pirms 4 gadiem
Idulim veselību un lai turās tajā savoku vājprāta citadelē....
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.