Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kovaļčuka divi vārti sarūpē SKA vadību sērijā pret "Lokomotiv"

Kovaļčuka divi vārti sarūpē SKA vadību sērijā pret "Lokomotiv"
Iļja Kovaļčuks
Foto: Peter Kovalev/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā izslēgšanas spēļu otrās kārtas sērijā vadību 2-1 panākusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā SKA, kas šovakar viesos ar 2:0 pieveica Jaroslavļas „Lokomotiv”.

„Lokomotiv” pēc negaidītās uzvaras iepriekšējā mačā šodien bija iespēja pārņemt vadību sērijā, un mača astotajā minūtē ripa arī tika nogādāta SKA vārtos. Taču šis vārtu guvums netika ieskaitīts, jo video atkārtojumā tika fiksēts, ka ripa pirms tam atsitusies pret aizsargstikla malu, ko tiesneši novērtēja kā spēles laukuma atstāšanu, lai gan ripa no aizsargstikla atleca atpakaļ laukumā. Līga pēc tam speciālā paziņojumā norādīja, ka tā aizsargstikla daļa saskaņā ar līgas reglamentu jau tiekot uzskatīta par ārpus laukuma esošu.

Lai kā arī neprotestētu mājinieku komanda, rezultāts tobrīd palika 0:0, kas savukārt mainījās tikai 36. minūtē. SKA sastāvā vairākumu izmantoja Iļja Kovaļčuks, izvirzot savu komandu vadībā. Otrā perioda beigās SKA varēja arī dubultot pārsvaru, bet Pāvels Dacjuks neizmantoja izgājienu viens pret vārtsargu.

Trešā perioda sākumā SKA komandai problēmas sarūpēja Sergejs Plotņikovs, kurš saņēma 5+20 sodu. Viņa komandas biedrs divcīņā aiz vārtiem bija piespiedis pretinieku pie borta, un Plotņikovs ieskrējienā izdarīja savu spēka paņēmienu, pirms kura turklāt vēl palēcās, saņemot bargu sodu.

57. minūtē tikmēr netika ieskaitīti SKA vārti, jo vārtu laukumā atradās Sanktpēterburgas spēlētājs, bet „Lokomotiv” atspēlēties tāpat neizdevās, jo 58. minūtē Kovaļčuks guva savus otros vārtus un nokārtoja SKA uzvaru ar 2:0.

Savukārt otrajā šodienas spēlē "Jokerit" ar 2:1 papildlaikā pieveica Maskavas CSKA, gūstot savu pirmo uzvaru sērijā. Uzvaras vārtus 78. minūtē guva Olli Palola, kurš izcēlās ar abiem Helsinku komandas vārtu guvumiem šodienas mačā, un "Jokerit" pie uzvaras tika, neskatoties uz diviem piecu minūšu noraidījumiem savā sastāvā.

Gagarina kausa otrā kārta

RietumiSērijāAustrumiSērijā
SKA – Lokomotiv2-1Ak Bars – Metallurg Mg1-1
CSKA – Jokerit2-1Salavat Yulaev – Traktor1-1

Gagarina kausa pirmā kārta

RietumiSērijāAustrumiSērijā
SKA – Severstal4-0Ak Bars – Amur4-1
CSKA – Spartak4-0Salavat Yulaev – Avangard4-3
Jokerit – Sochi4-1Traktor – Neftekhimik4-1
Lokomotiv – Torpedo4-0Avtomobilist – Metallurg Mg2-4

Izmantotie resursi:
https://khl.ru

, 2018-03-19 21:55, pirms 6 gadiem
skatoties kā jau no 1.kārtas maximāli velk jau tā milzīgo favorītu CKA - 100% ieplānots tituls. hokejistiem kādā brīdī varētu palikt neērti ..
, 2018-03-19 22:08, pirms 6 gadiem
Prieks par Jokerit uzvaru
, 2018-03-19 22:21, pirms 6 gadiem
kaut kā tie atceltie goli pamanās būt tieši SKA vārtos
, 2018-03-19 22:46, pirms 6 gadiem
Klaunu bars tas SKA. Paši kko tēlo, laukumā var darīt ko grib, jo īpaši Datsjuks. Nu pretīgi skatīties
, 2018-03-19 23:21, pirms 6 gadiem
the best11 rakstīja: Klaunu bars tas SKA. Paši kko tēlo, laukumā var darīt ko grib, jo īpaši Datsjuks. Nu pretīgi skatīties
Tu nu kaut ko jauc, Dacjuks jau nu toč nav zīmulis, vot Kovijs, tas cits jautājums.
, 2018-03-19 23:46, pirms 6 gadiem
Putina līgā uzvarētāju nosaka pa telefona trubu. Sen jau skaidrs!
Normāli velk SKA olimpiešus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-20 04:44, pirms 6 gadiem
Es tak teicu, ka Pītera bomžus aiz ausīm izvilks!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.