Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Video: Karsums: "Mums nekad nav bijis uzstādījums neiet uz priekšu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) trešdienas mačā latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums izpildīja rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētais Maskavas "Dynamo" savā laukumā pārspēja Maskavas CSKA (1:0). "Pat nezinu - metu vai piespēlēju speciāli," komentē latvietis.

Kā izturējāt CSKA spiedienu, spēlējot trijatā pret pieciem? "Nezinu, bet puiši malači, noturējās labi. Jerjoma [vārtsargs] arī lieliski mūs pavilka. Komandā visi malači, nocīnījās līdz beigām," atzīst Mārtiņš Karsums. "Tagad viss ir normāli, uzvarējām, visi priecīgi. Pāris spēles uzvarējām, patīkami. Atpūtīsimies un gatavosimies nākamajiem mačiem."

Pēc izvirzīšanās vadībā bija uzstādījums spēlēt no aizsardzības, lai noturētu rezultātu? "Nē, manuprāt, mums nekad nav bijis tāds uzstādījums - vienkārši turēt ripu un neiet uz priekšu. Ja ir iespēja, vienmēr ejam uz priekšu. Mēs nespēlējam uz 1:0. Momenti mums bija, vienkārši nerealizējām."

Video: Dmitrjis Ponomarenko, sovsport.ru
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2017-01-19 17:43, pirms 7 gadiem
Krūšusargs viņam episks ... kā no seriāla "Vikingi"...