Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Kunlun Red Star'' pozitīvi Covid-19 gadījumi, atceļ maču pret ''Jokerit''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Kunlun Red Star'' pozitīvi Covid-19 gadījumi, atceļ maču pret ''Jokerit''
Foto: Zuma Press/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga (KHL) paziņojusi, ka saistībā ar pozitīvajām analīzēm Pekinas ''Kunlun Red Star'' komandā ir atcelta spēle pret Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku ''Jokerit''. Pirms ierašanās Helsinkos savu pēdējo spēli vienība aizvadīja pret Rīgas ''Dinamo'', piedzīvojot zaudējumu ar 3:5.

Kontinentālā hokeja līga savā mājas lapā informējusi, ka Pekinas ''Kunlun Red Star'' komandā pēc ierašanās Helsinkos vairākiem hokejistiem konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes. Pēc Somijas varas iestāžu noteikumiem tas neļauj komandām aizvadīt spēli un līdz ar to KHL lēmusi šo maču atcelt. Par tālāko spēles likteni tikšot lemts un informēts drīzumā.

Pekinas ''Kunlun Red Star'' savu pēdējo spēli aizvadīja Rīgā, kad 16. novembrī piedzīvoja zaudējumu ''Dinamo'' ar 3:5. Šajā mačā ''Dinamo'' pārtrauca savu ilgo zaudējumu sēriju. Austrumu konferencē klubs ieņem pēdējo vietu ar 25 spēlēs izcīnītiem 12 punktiem.

Tikmēr Helsinku ''Jokerit'', kas līdzīgi kā Rīgas ''Dinamo'', jau divas reizes devusies karantīnā Covid-19 saslimšanas dēļ, Rietumu konferencē ar 23 punktiem 19 spēlēs ieņem 9. vietu. Klubā spēlē arī latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/11/18/...

     [+] [-]

, 2020-11-18 18:22, pirms 3 gadiem
Ģinamu karantīnā!!!

  -1 [+] [-]

, 2020-11-18 20:24, pirms 3 gadiem
kad beidzot pasaule nāks pie prāta un atcels šitās kovidākstības...

     [+] [-]

, 2020-11-18 22:09, pirms 3 gadiem
Tad jau DR tūlīt aizies trešajā karantīnā, un miera nebūs, kamēr kāds no čekistiem pats nenoliks karoti.Neesmu ļauns cilvēks, bet labu savickim un viņa jodiem nevēlu. Dievs palīdzi mūsu hokejistiem izdzīvot šito vājprātu.