Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Rekordists Biļalovs tiek atzīts par KHL nedēļas labāko vārtsargu

Rekordists Biļalovs tiek atzīts par KHL nedēļas labāko vārtsargu
Timurs Biļalovs. Foto: ak-bars.ru

Kontinentālā hokeja līga paziņojusi pagājušās nedēļas labākos spēlētājus. Atzinība tikusi Timuram Biļalovam, Daņilam Gaļeņjukam un Antonam Landeram.

Otro nedēļu pēc kārtas par labāko vārtsargu ticis atzīts Timurs Biļalovs, kurš pagājušo sezonu pavadīja Rīgas "Dinamo" rindās, bet tagad atgriezies Kazaņas "Ak Bars". Viņš uzvarēja abos mačos, kuros piedalījās, kopā ielaižot tikai vienus vārtus. Biļalovs sasniedza līgas vēsturē ilgāko sauso sēriju, kas stiepās ilgāk par 308 minūtēm.

Par labāko aizsargu kļuvis Daņila Gaļeņjuks no Sanktpēterburgas SKA, kurš kopā ar komandu uzvarēja trīs izbraukuma spēlēs. Hokejists atzīmējās ar trim punktiem (1+2) un kopā tika pie +5 lietderības koeficienta. Jāatzīmē, ka arī viņš laurus plūc otro nedēļu pēc kārtas, tiesa, iepriekš Gaļeņjuks tika novērtēts kā nedēļas labākais jaunais spēlētājs.

Vienīgais leģionārs starp pagājušās nedēļas izcilniekiem ir Jaroslavļas "Lokomotiv" zviedru centra uzbrucējs Antons Landers. Arī viņš kopā ar komandu izcīnīja trīs uzvaras, kļūstot par nedēļas rezultatīvāko spēlētāju – septiņi punkti (5+2). Mačos pret Ufas "Salavat Yulaev" un Ņižņekamskas "Neftekhimik" viņš guva divus vārtus.

Par labāko jauno hokejistu atzīts Kirils Marčenko no SKA. 19 gadus vecais uzbrucējs pret Habarovskas "Amur" guva savus pirmos vārtus līgā, tāpat viņš izcēlās arī pret Pekinas "Kunlun Red Star", un Marčenko tā bija pirmā uzvaras ripa. Vidēji spēlē Marčenko uz ledus pavadīja 9:57 minūtes.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2019/11/18/...


, 2019-11-18 13:48, pirms 4 gadiem
Biļalovs - Mūris!
Un kāpēc Ankipāns viņu parakstīja un palaida prom?!
, 2019-11-18 16:18, pirms 4 gadiem
oxa rakstīja: Biļalovs - Mūris!
Un kāpēc Ankipāns viņu parakstīja un palaida prom?!
Tāpēc, ka Biļalovs uz Rīgu tika izīrēts un faktiski tāpat visa teikšana par viņa likteni bija Kazaņas rokās.
, 2019-11-18 17:28, pirms 4 gadiem
oxa rakstīja: Biļalovs - Mūris!
Un kāpēc Ankipāns viņu parakstīja un palaida prom?!
The Mūris ir tikai viens, apjoli!
, 2019-11-18 17:34, pirms 4 gadiem
DR skola tomēr
Un iespēja spēlēt labā top komandā
, 2019-11-18 18:15, pirms 4 gadiem
Pats interesantākais, ka Biļalovam vispār šogad nebija jāspēlē Kazaņā.

Vēl vasarā izskatījās, ka "Ak Bars" vārtus sargās Garipova un Rīdeborna duets un Biļalovam draudēja vēl viena īre vai atgriešanās VHL. Taču Garipovs tā arī nav atkopies no muguras traumas un jau 11 mēnešus nav piedalījies oficiālos mačos un tāpēc Biļalovs arī tika pie spēlēšanas.

Uz šo brīdi izskatās, ka Biļalovs, tāpat kā pirms gada, atkal izkonkurēs pirmo numuru, jo, lai arī zviedram maču ir vairāk, Timurs ir ar daudz labākiem statiem.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.