Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Rangers" uzbrucējs Bučņevičs: "Grūti noskatīties uz hokeja kvalitāti KHL"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Rangers" uzbrucējs Bučņevičs: "Grūti noskatīties uz hokeja kvalitāti KHL"
Pavels Bučņevičs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Rangers" uzbrucējs Pāvels Bučņevičs intervijā Krievijas laikrakstam "Sport-Ekspress" paudis viedokli par Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) parādītā hokeja kvalitāti, kā arī savas dzimtās komandas Čerepovecas "Severstal" parādīto sniegumu jaunās sezonas sākumā.

Bučņevičs izteicās: "Grūti noskatīties uz hokeja kvalitāti KHL, kad visi spēlē uz rezultātu. Kad man bija trauma, vēroju NHL spēles no malas un varēju novērtēt, cik daudz bīstamu momentu ir spēlē, visi koncentrējas uz uzbrukumu, cīnās priekš skatītājiem. Bet KHL... Momentu praktiski nav, ripa, galvenokārt, atrodas aizsardzības zonā."

"Piemēram, Čerepovecā ieradās Kazaņas "Ak Bars". Komanda ar tādu spēlētāju izvēli, bet tiem visiem spiež skriet un cīnīties pie laukuma apmalēm. Kāpēc jāspiež tādus spēlētājus kā [Džastinu] Azevezo vai [Stefānu] Da Koštu koncentrēties spēka spēlei? Tie taču ir meistari! Tāpat arī [Danisam] Zaripovam spiež skraidīt," viņš piebilda.

25 gadus vecais Čerepovecā dzimušais tehniskais uzbrucējs komentēja "Severstal" sniegumu un leģionāru izvēli: "Biju aizgājis uz nesenajām spēlēm pret "Ak Bars" un Čerepovecas "Traktor". Čerepovecas aizsardzībā ir "ugunsgrēks". Un es nesaprotu, kas tie ir par leģionāriem, kas šosezon pārstāv "Severstal". Parasti Čerepovecā spēlēja cienīgi ārzemju hokejisti. No komandas uzbrucējiem varu izcelt vienīgi Daniilu Vovčenko un Aleksandru Petuņinu. Ja Daniils uzlabos metienu, tad vispār kļūs pa zvaigzni, savukārt Aleksandrs ļoti prasmīgi pietur ripu, tomēr trūkst tikpat meistarīgu komandas biedru."

Kā zināms, tad viens no astoņiem "Severstal" leģionāriem šosezon ir Latvijas izlases uzbrucējs Roberts Bukarts, kurš piecās spēlēs nopelnījis vienu rezultatīvu piespēli.

Tāpat Bučņevičs uzteica Minskas "Dinamo" komandu, kas šosezon savākusi spēcīgu ārzemnieku klāstu un demonstrējot interesantu hokeju.

Bučņevičs NHL vienībā "Rangers" aizvadījis četras sezonas, pagājušajā sezonā 71 spēlē nopelnot 46 (16+30) rezultativitātes punktus. "Severstal" komandas godu Bučņevičs KHL aizstāvēja no 2012. līdz 2015. gadam.

Izmantotie avoti:
https://www.sport-express.ru/hockey...

     [+] [-]

, 2020-10-18 14:01, pirms 3 gadiem
Viņam ir taisnība par leģionāriem. Man ir prieks, ka Robertam sanāca nopelnīt, bet mani pārsteidz slekcijas līmenis khl komandā. Tas noteikti nav nopietns biznesa projekts.
Man grūti iedomāties, ka mēs pa visiem savāktu sliktāku sastāvu kā ir viņiem pie noteiktas naudas summas. Šajā ziņā no RD šogad var pamācīties.

  -4 [+] [-]

, 2020-10-18 14:14, pirms 3 gadiem
Nespļauj akā no kuras pats dzersi pēc gadiem,Čerepovecā dzimušais...
Kad nevarēsi pavilkt NHL,tad lūgsies KHL...Jakovļevs, Sošņikovs,Kiseļēvičs un vēl daži bija...nerunāšu par Dacjuku un citām zvaigznēm...

     [+] [-]

, 2020-10-18 14:54, pirms 3 gadiem
Tā, starp citu, februārī biju Ņujorkā un apmeklēju Rangers spēli pret Kings.Pirmsspēles prezentācijā vienas no lielākajām ovācijām tika Panarinam, bet ūjināšana un svilpieni- pēc Bučņeviča uzvārda nosaukšanas... apjautājos blakussēdētājiem, kādēļ tā... atbilde bija- viņš vispār nespēlē aizsardzībā ....

     [+] [-]

, 2020-10-18 15:39, pirms 3 gadiem
Calvin rakstīja: Tā, starp citu, februārī biju Ņujorkā un apmeklēju Rangers spēli pret Kings.Pirmsspēles prezentācijā vienas no lielākajām ovācijām tika Panarinam, bet ūjināšana un svilpieni- pēc Bučņeviča uzvārda nosaukšanas... apjautājos blakussēdētājiem, kādēļ tā... atbilde bija- viņš vispār nespēlē aizsardzībā ....
Kadi iespaidi? Nav vel sanacis nokljut nhl spelee.
Tos kas nespelee aizsardzibaa komandaa visnmer neciesh

     [+] [-]

, 2020-10-18 17:20, pirms 3 gadiem
“uz nesenajām spēlēm pret "Ak Bars" un Čerepovecas "Traktor".

Cik klubi khlā čerepoveciešiem piedalās?

  +1 [+] [-]

, 2020-10-18 17:27, pirms 3 gadiem
Tas nav jaunums ,jo dudzas khl komandas spēlē bez vārtiem ,jo galvenokārt komandas uzdevums neļaut spēlēt pretiniekiem un tas ir znaroka skudras un daudzu citu khl treneru hokeja motīvs.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-18 17:32, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Kadi iespaidi? Nav vel sanacis nokljut nhl spelee.
Tos kas nespelee aizsardzibaa komandaa visnmer neciesh
Iespaidi neaprakstāmi!!! Biju vēl uz 2 NBA spēlēm Vašingtonā un Bruklinā un uz vēl vienu Washington capitals spēli. Viennozīmīgi- Rangers spēlei Madison S.G. nekas nelīdzinās! Fani nereāli atraktīvi, atmosfēra ne sliktāka kā labā rokkoncertā . Fani ļoti labi jūt spēli, neļauj savējiem “laist luni”, ja nespēlē uzbrukumā, uzreiz ir kopkora - “offence sucks!”. Patiešām- iesaku katram hokeja fanam noskatīties kaut vienu NHL spēli, un, ja izdodas, tad Rangers maču MSG. Es pats arī aizāju uz šo maču, jo viens čoms, kurš ir ilgāku laiku dzīvojis ASV, man ieteica, jo Rangers fani esot labākie līgā.

     [+] [-]

, 2020-10-18 18:41, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Kadi iespaidi? Nav vel sanacis nokljut nhl spelee.
Tos kas nespelee aizsardzibaa komandaa visnmer neciesh
Nenormali daudz reklamu,pluss tur nav viens kubs ka pie mums,bet veseli divi un nenormali lieli! Visma Nudzersija!

     [+] [-]

, 2020-10-18 19:01, pirms 3 gadiem
Čerepovecas “Traktor”...

     [+] [-]

, 2020-10-18 20:58, pirms 3 gadiem
Calvin rakstīja: Iespaidi neaprakstāmi!!! Biju vēl uz 2 NBA spēlēm Vašingtonā un Bruklinā un uz vēl vienu Washington capitals spēli. Viennozīmīgi- Rangers spēlei Madison S.G. nekas nelīdzinās! Fani nereāli atraktīvi, atmosfēra ne sliktāka kā labā rokkoncertā . Fani ļoti labi jūt spēli, neļauj savējiem “laist luni”, ja nespēlē uzbrukumā, uzreiz ir kopkora - “offence sucks!”. Patiešām- iesaku katram hokeja fanam noskatīties kaut vienu NHL spēli, un, ja izdodas, tad Rangers maču MSG. Es pats arī aizāju uz šo maču, jo viens čoms, kurš ir ilgāku laiku dzīvojis ASV, man ieteica, jo Rangers fani esot labākie līgā.
runā, ka rangers fani esot nevis labākie, bet prasīgākie