Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Traktor" vadītājs: "Skudru neplānojam atlaist, bet rezultāti neapmierina"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Traktor" vadītājs: "Skudru neplānojam atlaist, bet rezultāti neapmierina"
Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns pēc Rīgas "Dinamo" uzvaras Čeļabinskā. Foto: hctraktor.org

Septiņās oktobra spēlēs Čeļabinskas "Traktor" piedzīvojis piecus zaudējumus, taču kluba vadība patlaban neizskata jautājumu par galvenā trenera Pētera Skudras atbrīvošanu no amata.

Pēdējā laika rezultātu dēļ "Traktor" zaudējis dažas pozīcijas Austrumu konferencē. "Tagad mēs esam astotajā vietā [iepriekšējā regulārajā sezonā finišēja astotie]. Protams, rezultāti mūs neapmierina. Pirmssezonas labākajai komandai jāatrodas krietni augstāk turnīra tabulā un jārāda pavisam cits hokejs," norāda kluba ģenerāldirektors Boriss Vidgofs. "Ir problēmas: ļoti daudz savainoto spēlētāju, smaga izbraukuma sērija. Grūtības ir, taču komanda spēlē. Netiek izskatīts jautājums par treneri Skudru. Bet ir jautājumi saistībā ar dažiem spēlētājiem, no kuriem gaidām ko vairāk."

Latvijas hokeja speciālists Pēteris Skudra pie "Traktor" stūres stājās aprīlī. Neskatoties uz salīdzinoši viduvējo spēlētāju sastāvu, kluba vadība neslēpa ambīcijas pacīnīties par Gagarina kausu. Čeļabinskiešu komanda šosezon aizvadījusi 21 spēli, desmit gadījumos rezultāts bijis 2:1 vai 1:2. "Ne velti visi runā, ka tas ir mūsu mīļākais rezultāts. Jāsaprot, ka esam aizvadījuši vairāk mačus, salīdzinot ar citiem. Līdz 26. oktobrim ir diskomforts, taču pēc tam būs ļoti komfortabls laiks," atvieglojumu gaida ģenerāldirektors.

Urālu vienībai tagad risinās izbraukuma sērija - 19. oktobrī ieplānota cīņa pret Maskavas CSKA, pēc tam būs spēle Jaroslavļā, bet 23. datumā jāspēkojas ar Rīgas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
tass.ru