Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņš ielaiž četrus vārtus, bet svin uzvaru, Hārtlijam piektais zaudējums

Kalniņš ielaiž četrus vārtus, bet svin uzvaru, Hārtlijam piektais zaudējums
Jānis Kalniņš. Foto: Raimonds Volonts, Dinamo Rīga

Helsinku „Jokerit” izcīnīja 13. uzvaru Kontinentālajā hokeja līgā šosezon, papildlaikā pārspējot „Torpedo” ar 5:4, bet „Avangard” piedzīvoja piekto neveiksmi 19 mačos, zaudējot „Metallurg” ar 1:4.

Informācija tiek papildināta

Boba Hārtlija „Avangard” cieta piekto zaudējumu, piedzīvojot neveiksmi pret „Metallurg” ar 1:4. Desmit minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija 1:1, taču īsā laika posmā Sergejs Mozjakins guva divus vārtus, bet punktu pielika Jevgeņijs Timkins. „Avangard” joprojām ieņem otro vietu Austrumos ar 29 punktiem 19 spēlēs, taču trešajā pozīcijā esošā „Ak Bars” atpaliek nu vairs par vienu punktu.

Helsinku „Jokerit” ar 5:4 pārspēja Ņižņijnovgorodas „Torpedo”. Trešās trešdaļas sākumā „Jokerit” nonāca iedzinējos ar 2:4, taču spēja panākt neizšķirtu, pēdējās minūtēs spēlējot sešatā iemetot ceturto ripu „Torpedo” vārtos, bet papildlaikā atzīmējās Braiens O’Nils – 5:4. Helsinku komandas vārtos spēlēja Jānis Kalniņš, kurš atvairīja 30 no 34 metieniem. Šī bija desmitā spēle vārtsargam šajā sezonā. Iepriekšējos deviņos mačos Kalniņš atvairījis 92,5% metienu, vidēji spēlē ielaižot 2,21 vārtus

Maskavas „Dynamo” ar 1:3 piekapās Sanktpēterburgas SKA. Mika Indraša komanda izvirzījās vadībā jau otrajā minūtē, taču mača turpinājumā nesavaldīja pretinieku uzbrukumu, ļaujot atzīmēties Patrikam Herslijam, Aleksandram Dergačovam un Ņikitam Gusevam. Mača beigās „Dynamo” spēlētājs Deniss Moisejevs panāca 2:3, tomēr Maskavas komanda nespēja izvairīties no 14. zaudējuma šosezon. Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 17:23 minūtes, izdarīja vienu metienu, ka arī uzvarēju sešus no 18 iemetieniem. Šosezon Indrašis guvis septiņus vārtus un atdevis trīs piespēles.

Kazaņas „Ak Bars” zaļajā derbijā pārspēja Ufas „Salavat Yulaev” ar 3:1. Rezultātu atklāja Antons Burdasovs, taču Kazaņai pietika ar septiņām minūtēm, lai uzvarētu šo spēli, gūstot trīs vārtus no 19. līdz 26. minūtei. „Ak Bars” komandā atzīmējās Pols Postma, Antons Landers un Andrejs Popovs.

KHL spēles, 18. oktobris

SpēleRezultāts
Metallurg – Avangard4:1Ak Bars – Salavat Yulaev3:1
Traktor – Barys4:5 PLVityaz – Neftekhimik3:0
Lokomotiv – Admiral4:0SKA – Dynamo (Maskava)3:2
Traktor – Jokerit4:5 PLSpartak – Dinamo (Rīga)2:3
Slovan – Amur2:1

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +3 [+] [-]

, 2018-10-18 21:53, pirms 6 gadiem
Jokerit reāli spridzina, iepriekšējā spēlē arī no -2 izvilka uzvaru.
Kalniņa 30. uzvara KHL, šajā sezonā 7-2 un vel jo projām nav zaudējis pamatlaikā.

  -3 [+] [-]

, 2018-10-18 22:48, pirms 6 gadiem
Kalniņam statistiski droši sliktākā sezona KHL, bet lūk ko nozīmē spēlēt labā klubā, biedri palīdz sametot un uzvaras vien krājas!

un tiešām interesanti, kurš vārtos izcīnīs 1.numuru uz play-off.

  +5 [+] [-]

, 2018-10-18 22:56, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: Kalniņam statistiski droši sliktākā sezona KHL, bet lūk ko nozīmē spēlēt labā klubā, biedri palīdz sametot un uzvaras vien krājas!

un tiešām interesanti, kurš vārtos izcīnīs 1.numuru uz play-off.
Kalniņa statistika ir tāda pati kā citās sezonās, tāpēc nevajag burt drāmu.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-18 23:10, pirms 6 gadiem
Ābolam gols Zviedrijā, Bukartam piespēle Vācijā, abiem gan zaudējumi, bet varēja arī šos kādā rakstā pieminēt