Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums pa vārtiem nemet, "Dynamo" sausais zaudējums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karsums pa vārtiem nemet, "Dynamo" sausais zaudējums
Mārtiņš Karsums
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Kontinentālās hokeja līgas regulārajā čempionātā trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs piedzīvoja Maskavas "Dynamo", kas viesos ar 0:1 piekāpās Astanas "Barys". Mārtiņš Karsums neizdarīja nevienu metienu, taču nopelnīja vairākumu.

Maskavas "Dynamo" vienīgos vārtus ielaida 14. minūtē, kad no zilās līnijas izcēlās kanādietis Kevins Dalmens, kurš pārstāvējis Kazahstānas izlasi. Astanas "Barys" aizsargs vispirms noturēja ripu uzbrukuma zonā, bet mirkli vēlāk šāva no distances, un ripa pēc rikošeta no pretinieku spēlētāja atrada ceļu augšējā stūrī.

Mārtiņš Karsums spēlēja Maskavas "Dynamo" pirmajā uzbrucēju maiņā, laukumā pavadot 14 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā izdarīja divus spēka paņēmienus, izprovocēja vienu noteikumu pārkāpumu un uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās. Šosezon aizvadītajos 19 mačos uzbrucēja kontā septiņi punkti. Divi no tiem savākti pēdējo astoņu maču laikā.

Maskavas "Dynamo", kas ar 35 punktiem ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, iepriekš sausā palika pirms desmit dienām, kad viesos ar 0:2 piekāpās Minskas "Dinamo". Komanda zaudējusi trīs no pēdējiem četriem dueļiem.

Labāk veicās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Kontinentālās hokeja līgas līderei Sanktpēterburgas SKA, kas izcīnīja septīto panākumu pēc kārtas – 2:1 pagarinājumā pret Novosibirskas "Sibir". Viesiem divus punktus atnesa Aleksandrs Barabanovs, kurš 62. minūtē pa kreiso malu ielauzās pretinieku zonā, apslidoja vārtus un paguva ripu ieslidināt tuvajā un tukšajā stūrī.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-18 21:21, pirms 8 gadiem
Karsumam jānāk uz DR
Nav ko klaiņot pa Maskavu. Tāpat punkti nekrājas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja