Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Neftekhimik" uzvar Minsku un pārtrauc zaudējumu sēriju

Andrejs Siliņš

"Neftekhimik" uzvar Minsku un pārtrauc zaudējumu sēriju
Tims Steipeltons
Foto: hcneftekhimik.ru

Sestdien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēlē Ņižņekamskas „Neftekhimik” papildlaikā ar rezultātu 5:4 uzveica Minskas „Dinamo”, pārtraucot ieilgušo neveiksmju sēriju – pirmais panākums pēc sešiem zaudējumiem.

„Neftekhimik” pēdējo reizi uzvaru svinēja 27. Septembrī, kad ar 6:5 uzveica Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas „Torpedo”. Tāpat kā toreiz, arī šovakar uzvaras garšas atgūšanai bija nepieciešams pagarinājums. „Neftekhimik” trīs reizes izvirzījās vadībā pret Minskas „Dinamo” (1:0, 3:2, 4:3), tomēr bijušais rīdzinieks Mets Elisons 45 sekundes pirms pamatlaika beigām ļāva baltkrieviem no Ņižņekamskas aizvest vismaz punktu – 4:4. Pagarinājumā pieredzējušais Tims Steipeltons iemeta savas bijušās komandas vārtus uzvaru nesošo ripu – 5:4.

Tas bija „Neftekhimik” pirmais panākums pēc sešiem zaudējumiem.

Čeļabinskā „Traktor” divas reizes bija iedzinējos (0:1, 1:2), bet pēdējās trešdaļas sākumā pēc Semjona Kokujova trešā vārtu guvuma sezonā ar rezultātu 3:2 pieveica Bratislavas „Slovan”. Čeļabinskiešiem tā bija otrā uzvara pēc kārtas, savukārt „Slovan” piedzīvoja jau ceturto neveiksmi pēc kārtas. Pēdējo reizi slovāki uzvaras garšu juta 8. oktobrī Rīgā (4:1).

Biatlona pilsētā Hantimansijskā tikmēr vietējā „Yugra” piedzīvoja piekto neveiksmi pēdējās septiņās spēlēs, šoreiz pagarinājumā atzīstot Zagrebas „Medveščak” pārākumu – 1:2. Uzvaras vārtus horvātiem, kuriem tas bija otrais panākums pēc kārtas, guva KHL debitants amerikānis Bils Tomass. Viņam asistēja savulaik Rīgas komandā uzspēlējušais kanādiešu aizsargs Matjē Karls.

Toljati vietējā „Lada” lielāko spēles daļu atradās iedzinējos (0:1), bet četras minūtes pirms pamatlaika beigām veterāns Andrejs Ņikitenko panāca izlīdzinājumu – 1:1. Papildlaikā rezultāts nemainījās, bet pēcspēles metienu sērijā pēc četriem gadiem līgā atgriezusies „žiguļu” komanda izrāva panākumu ar 2:1. Uzvaras bullītis tā paša Ņikitenko kontā. „Atlant” piedzīvoja pirmo neveiksmi pēc divām uzvarām.

KHL regulārā sezona, 18. oktobris

SpēleRezultāts
Traktor – Slovan3:2
Yugra – Medveščak1:2 P
Neftekhimik – Dinamo Mn5:4 P
Lada – Atlant2:1 PM
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-10-18 20:33, pirms 10 gadiem
fans366 rakstīja: Slovākijas hokejs ir pamatīgā krīzē
Slovan spēlē vairāki esošie un bijušie izlases spēlētāji, leģionāri, bet rezultāti ir vāji
Matikainenam nebūs viegli pacelt komandu, trenera maiņa pagaidām neko labu nav devusi
Jebkurā gadījumā Slovan spēja šosezon abās spēlēs noslānīt Ģinamu, un būt tai priekšā kopvērtējumā.

     [+] [-]

, 2014-10-18 21:31, pirms 10 gadiem
ja runājam par Slovan tad šamiem laikam iet tikai pret Rīgu