Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Amur" septītā uzvara pēc kārtas savā laukumā

"Amur" septītā uzvara pēc kārtas savā laukumā
Jans Lašāks
Foto: hcamur.ru

Ar 3:1 apspēlējot Omskas "Avangard", septīto uzvaru pēc kārtas savā laukumā izcīnījusi Kontinentālās Hokeja līgas līdervienība Habarovskas "Amur".

"Amur" vārtos lieliski darbojās Jans Lašāks, spēles pirmajā pusē novēršot vairākus drošus vārtu zaudējumus, bet otrajā periodā mājiniekus vadībā izvirzīja Petrs Vrana. Viņam asistēja līgas rezultatīvākais hokejists Jakubs Petružāleks, kurš otrajā periodā vārtus guva pats. Čehu uzbrucējs ieslidoja zonā un ar tālu metienu pārsteidza Kari Ramo – 2:0. Spēles turpinājumā abas komandas guva pa vieniem vārtiem, un "Amur" svinēja jau septīto uzvaru pēc kārtas uz sava ledus – 3:1.

"Amur" ar 32 punktiem 15 spēlēs atrodas līgas galvgalī, savukārt Petružāleka punktu bagāža sasniegusi 19 (7+12) punktus.

Viena sērija šodien pārtrūka Ufā, kur vietējais "Salavat Yulaev" ļoti rezultatīvā spēlē ar 6:5 pieveica Popradas "Lev". Čempioni līdz ar šo panākumu pārtrauca četru zaudējumu sēriju. Uzvaras vārtus 4:09 pirms beigām vairākumā guva Oļegs Saprikins.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...


, 2011-10-18 20:53, pirms 13 gadiem
atri gan, man liekas ka spele jau 1os diena beidzas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-18 20:59, pirms 13 gadiem
rīt būs astotā
, 2011-10-18 21:44, pirms 13 gadiem
Prieks par Amur.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-18 22:00, pirms 13 gadiem
Kā Cipulis aizgāja, tā šie sāka uzvarēt, kā atnāca pie mums, tā nelaime klāt...
, 2011-10-18 22:09, pirms 13 gadiem
Baris vs Ska spēlē bija vairāki kautiņi.
Gretons vs Artjuhins Евгений Артюхин VS Джош Граттон / Artyukhin -...

Novotnijs vs Afinogenovs Афиногенов VS Новотны / Max Afinogenov VS Jiri...
, 2011-10-18 23:59, pirms 13 gadiem
Ufai tiesneši palīdzēja izvilkt spēli,noraidījumi slovākiem no pirksta izzīsti un kronis visam bija otrais Svitova gols,kuru viņš kā Mesi futbolā skaisti ar pēdas iekšmalu iesita.Neviens pat video neskatījās,bet tv gola atkārtojumā khl tv komentators dziļdomīgi klusēja. Kaut ko tādu bieži negadās redzēt.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.