Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Karsums sarūgtināts par neieskaitīto ripu (+video)

Karsums sarūgtināts par neieskaitīto ripu (+video)
Mārtiņš Karsums. Foto: spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmdienas mačā Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētais Maskavas "Spartak" piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist" - 2:4. Pēc zaudējuma Karsums pauda sarūgtinājumu par vārtiem, kas sākotnēji tika ieskaitīti, bet pēcāk tika anulēti.

Martiņš Karsums guva vārtus un panāca 3:3, taču pēc video atkārtojuma noskatīšanās ripa netika ieskaitīta, jo tika konstatēts aizmugures stāvoklis.

"Labi spēlējām, visu spēli labi cīnījāmies no pirmās līdz pēdējai minūtei. It kā iemetām (3:3), taču neieskaitīja," sarūgtināts bija latvietis.

Tikāt skaidrībā, kas tur notika? "Es nezinu. Mums taču bija pasaules labākais tiesnesis. Nezinu, viņi skatījās, es nezinu."

Apbēdinoši, ja? "Protams. Apbēdinoši nav īstais vārds. Būtu 3:3, un kas zina, cik viss būtu labi," pēc zaudējuma teica mūsu uzbrucējs.

Sezonas pirmajās septiņās spēlēs Kaspars Daugaviņš sakrājis 1+1, savukārt Mārtiņš Karsums sarūpējis tikai 1+0. Maskavas "Spartak" patlaban Rietumu konferencē ieņem devīto vietu. Nākamā spēle pret Čeļabinskas "Traktor", kas vakar kapitulēja Jāņa Kalniņa pārstāvētajam Helsinku "Jokerit" (0:8).

Karsuma komentāri

Izmantotie resursi:
championat.com
spartak.ru
khl.ru

Karsuma vārtu guvums, kas galu galā netika ieskaitīts

Slēpts komentārs: Maikl30
Slēpts komentārs: Maikl30
Slēpts komentārs: Maikl30
, 2018-09-18 12:38, pirms 6 gadiem
Nopietni? Šitā jau varētu pie katra 10. gola piekasīties un neieskaitīt. Domāju, ka AVTO bija bail zaudēt pirmos punktus, tāpēc arī mēģināja kaut ko labot un šajā situācijā veiksmīgi. Pie 3:0 neko tādu nedarītu, tik ātrā kustībā ar aci ieraudzīt tos 3 cm ir nereāli
, 2018-09-18 12:40, pirms 6 gadiem
Varēja vēl zilo līniju izmērīt, varbūt par šauru un sodīt to, kas viņu tur lika Marasms
, 2018-09-18 12:41, pirms 6 gadiem
Maikl30 rakstīja: hahahahaha,zoklim abloms ,par ko streso vins, tiri bija off sides, ,legionars 7 speles,ar vienu ripu,monstrs
pats vari labāk, vai tikai komentārus rakstīt izdodas?
, 2018-09-18 12:42, pirms 6 gadiem
Mārča molodčiks! Tagad tikai paliks niknāks!
, 2018-09-18 12:52, pirms 6 gadiem
Sviests.. Katrā spēlē vismaz 10-20 šādas ieejas zonā gan jau var atrast. Ir noteikumi un ir vesalais saprāts; šeit acīmredzot burtu kalpu uzvara.
, 2018-09-18 13:00, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Mārča molodčiks! Tagad tikai paliks niknāks!
Paliks niknāks un svētdien izsmērēs pa bortiem dinamiešus un paņems ģēri?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.