Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Saulietim un Znarokam zaudējumi, Elisons gūst vārtus

Saulietim un Znarokam zaudējumi, Elisons gūst vārtus
Mets Elisons šovakar guva vārtus
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs iztika bez pārsteigumiem - Jaroslavļas ''Lokomotiv'' savā laukumā ar 4:1 pieveica Oļega Znaroka vadīto Balašihas ''MVD'', Minskas ''Dinamo'' ar Kasparu Saulieti sastāvā atzina Astanas ''Barys'' pārākumu - 1:2, savukārt Maskavas ''Dinamo'' ar 2:1 pieveica Omskas ''Avangard''.

''Dinamo'' pieveic ''Avangard'', Hudleram pirmie vārti KHL

Maskavā vietējais ''Dinamo'' ar 2:1 pieveica Omskas ''Avangard'', kas dažas dienas atpakaļ apspēlēja Rīgas ''Dinamo''. Jāatgādina, ka Maskavas un Rīgas ''Dinamo'' sezonas gaitā aizvadīs četras savstarpējās spēles. Visi trīs vārti tika gūti jau pirmajā trešdaļā, turklāt maskavieši devītajā minūtē jau bija pamanījušies panākt 2:0 - interesanti, ka savus pirmos vārtus KHL guva čehu uzbrucējs Jirži Hudlers, par kura pāriešanu uz KHL izcēlās nesaskaņas starp iepriekš minēto līgu un NHL, jo Hudlers nelikumīgi atstājis Detroitas ''Red Wings''. ''Avangard'' neglāba arī vārtarga Karri Ramo nomainīšana pret sesto laukuma spēlētāju.

Elisons iemet, Novāks piespēlē

Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais, bijušo Rīgas ''Dinamo'' spēlētāju Meta Elisona un Filipa Novākā pārstāvētais Maskavas apgabala Balašihas ''MVD'' viesos ar 1:4 piekāpās spēcīgajiem Jaroslavļas ''Lokomotiv'' hokejistiem. Jāatzīmē, ka abi ''eksdinamieši'' atzīmējās ar rezultivitātes punktiem, jo Elisons, spēlējot lielajā skaitliskajā vairākumā pieci pret trim, prata pārspēt Sergeju Gaidučenko, savukārt Novāks viņam asistēja. ''MVD'' šis bija jau trešais zaudējums četrās spēlēs (viena spēle zaudēta pagarinājumā), tādēļ komanda ieņem devīto vietu konferencē, savukārt Rīgas ''Dinamo'' šajā pašā - pēdējo, 12. vietu.

''Barys'' atkal pieveic ''Dinamo''

Pēdējie Rīgas ''Dinamo'' pāridarītāji Kazahstānas Astanas ''Barys'' hokejisti šovakar tika galā ar citu ''Dinamo'', proti, minskiešiem, uzvaru izraujot vien spēles beigās. Pirmais periods aizritēja bez vārtu guvumiem, savukārt otrajā ar 1:0 vadībā izvirzījās viesi no Astanas. Trešo periodu ar gūtajiem vārtiem uzsāka minskieši - vārti Dmitrijam Meleško, bet rezultatīvas piespēles Jusi Makonenam un Hannesam Hīvonenam. Pēdējais vārds gan piederēja ''Barys'', uzvaras vārtus gūstot 55. minūtē, kad precīzs raidījums padevās komandas kapteinim kanādietim Kevinam Dalmanam. Pēc šīs uzvaras ''Barys'' pakāpušies uz trešo vietu KHL, bet minskieši atrodas tieši pirms ''MVD''. Kaspars Saulietis rezultivitātes punktus neguva, arī šosezon tas viņam nav izdevies ne reizi.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2009-09-18 21:37, pirms 15 gadiem
žēl, ka nav veco Dinamiešu pie mums....
, 2009-09-18 21:42, pirms 15 gadiem
bandidas rakstīja: žēl, ka nav veco Dinamiešu pie mums....
MVD-Lok spēles komentētājs izteica patiesu neizpratni kādēļ RD nepaturēja Elisonu.

Es arī nesaprotu kapēc Savickis viņu pasūtija, pēc zaudējuma playoffos pret spēcīgo Maskavas Dinamo.
Savickis bieži dara un tikai tad domā...
, 2009-09-18 21:52, pirms 15 gadiem
Fedorov91 rakstīja: MVD-Lok spēles komentētājs izteica patiesu neizpratni kādēļ RD nepaturēja Elisonu.

Es arī nesaprotu kapēc Savickis viņu pasūtija, pēc zaudējuma playoffos pret spēcīgo Maskavas Dinamo.
Savickis bieži dara un tikai tad domā...
Tā gadās ja lēmumus pieņem cilvēki kam par hokeju saprašana nevis speciālista, bet parasta līdzjutēja līmenī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: JiSkx
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-18 22:42, pirms 15 gadiem
lkrnpk rakstīja: Tā gadās, kad nav naudas, lai paturētu...
Krievu futbolā skaitās diezgan stulba rīcība pārvilināt leģionārus, vietējos pārmaksājiet cik gribat bet labus ārzemniekus paši atrodiet
, 2009-09-19 00:09, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Tā gadās ja lēmumus pieņem cilvēki kam par hokeju saprašana nevis speciālista, bet parasta līdzjutēja līmenī
da labi, pat līdzjutējiem skaidrs, ka tas ir debils lēmums... Bet kam nauda, tas pasūta mūziku...
, 2009-09-19 07:17, pirms 15 gadiem
lkrnpk rakstīja: Tā gadās, kad nav naudas, lai paturētu...
Man jau ar liekas, ka tur vairāk runa bija skanošo, turklāt zinot kā MnD šogad stiprinājās var tikai minēt kā atšķīrās mūsu ''Dinamo'' piedāvājums no viņējā!
, 2009-09-19 08:20, pirms 15 gadiem
Protams,ka visu izšķir finanses,bet ja jau RD ir biznesa projekts un dinamieši turpinās zaudēt,tad gribot negribot nāksies vadībai pastiprināt komandu,jo neies skatītāji skatīties regulārus zaudējumus un maksāt vēl dārgu naudu par biļetēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.