Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Vejs SKA pelnīs 750 tūkstošus, "Lokomotiv" noslēdz divu gadu līgumu ar atgūto Krasotkinu

Vejs SKA pelnīs 750 tūkstošus, "Lokomotiv" noslēdz divu gadu līgumu ar atgūto Krasotkinu
Lindens Vejs. Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Jaroslavļas "Lokomotiv" noslēdzis divu gadu līgumu ar savu audzēkni Antonu Krasotkinu. Vārtsargs iepriekšējās sezonas pavadīja Vladivostokas "Admiral" rindās.

22 gadus vecais Antons Krasotkins pēdējās trīs sezonas pavadījis citu komandu rindās. Vispirms viņš pārcēlās uz Toljati "Lada", bet pēc tam divus gadus pavadīja Vladivostokas "Admiral". Nesenākajā sezonā viņš aizvadīja 26 spēles, izcīnot septiņas uzvaras un atvairot 91,5% metienu. Tagad Krasotkins atgriezies "Lokomotiv" sastāvā – viņš Jaroslavļas komandu pārstāvējis visos līmeņos, tostarp KHL debitējot 18 gadu vecumā.

Viņš kļuvis par piekto vārtsargu, kuram ir spēkā esošs līgums ar "Lokomotiv" uz nākamo sezonu. Par pirmo numuru uzskatāms 21 gadu vecais Iļja Konovalovs, kurš 2018. gadā tika atzīts par KHL labāko debitantu. Divu sezonu laikā viņš kopā "Lokomotiv" vārtos aizvadījis 85 spēles.

Jau tika vēstīts par kanādiešu uzbrucēja Lindena Veja pāreju no Maskavas CSKA uz Sanktpēterburgas SKA, parakstot divu gadu līgumu. Čempiones rindās viņš aizvadīja divas sezonas, izceļoties ar 43 un 48 punktiem. Tiek vēstīts, ka Veja alga SKA rindās būs 750 tūkstoši eiro par sezonu, bet vēl 150 tūkstošus viņš var nopelnīt bonusos. KHL algu griestos netiek skaitīti bonusi, kas nepārsniedz 20% no spēlētāja algas.

Tāpat ir ziņas, ka Habarovskas "Amur" savam uzbrucējam Ņikitam Jazkovam par nākamo sezonu maksās 315 tūkstošus eiro. Domājams, ka par šo hokejistu lielākā daļa KHL sekotāju nemaz nebūs dzirdējuši. Pagājušajā sezonā 24 gadus vecais Jazkovs aizvadīja 33 spēles, kurās guva tikai vienus vārtus, kā arī atdeva piecas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/khlmediateam/st...
https://t.me/hockeybz/133
https://t.me/Derzhiperedachu/1675


, 2020-05-18 17:43, pirms 4 gadiem
Jazkovam 350pakas par ko? Pie tam amur. Trakums. Domāju, ka iršana
, 2020-05-18 18:22, pirms 4 gadiem
Davaj Dinamo! Iedodiet Batņam un Meijam līgumu par 500 tūkstošiem eiro sezonā!
, 2020-05-18 18:57, pirms 4 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Davaj Dinamo! Iedodiet Batņam un Meijam līgumu par 500 tūkstošiem eiro sezonā!
Lielāks līgums - labāk spēlēs
, 2020-05-18 22:39, pirms 4 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Davaj Dinamo! Iedodiet Batņam un Meijam līgumu par 500 tūkstošiem eiro sezonā!
ko par pārējiem 900k parakstīs?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.