Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" spēlējušais Šuļeņins atgriežas "Torpedo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rīgas "Dinamo" spēlējušais Šuļeņins atgriežas "Torpedo"
Dmitrijs Šuļeņins. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pavēstījis par viena gada divvirzienu līguma noslēgšanu ar 24 gadus veco aizsargu Dmitriju Šuļeņinu, kurš karjeras laikā vienu sezonu pavadījis arī Rīgas "Dinamo" sastāvā.

2018./19. gada sezonā Dmitrijs Šuļeņins pārstāvēja Rīgas "Dinamo", aizvadot 48 spēles regulārajā čempionātā. Viņš izcēlās ar vienu rezultativitātes punktu, negatīvu lietderības koeficientu -7, 20 soda minūtēm un vidējo spēles laiku 15:59 minūtes. Savukārt nule aizvadīto sezonu Šuļeņins pavadīja Habarovskas "Amur" sastāvā, bet piedalījās tikai vienā spēlē.

Tagad viņš atgriezies Ņižņijnovgorodas "Torpedo" sastāvā. Aizsargs komandu pārstāvēja pirms došanās uz Rīgu, strādājot kopā ar Pēteri Skudru un Ģirtu Ankipānu. Ar Šuļeņinu noslēgts līgums uz vienu sezonu. "Torpedo" rindās viņš aizvadīja divas pilnas sezonas, kopā 87 spēlēs gūstot divus vārtus un sakrājot 12 punktus. Kopā ar "Torpedo" junioru komandu Šuļeņins kļuvis par Jaunatnes hokeja līgas čempionu.

Izmantotie resursi:
Дмитрий Шуленин вернулся в систему «Торпедо»...