Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kvartaļnovs juniors tiek aizmainīts uz tēva vadīto "Ak Bars"

Kvartaļnovs juniors tiek aizmainīts uz tēva vadīto "Ak Bars"
Dmitrijs Kvartaļnovs. Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Kazaņas "Ak Bars" maiņas darījuma rezultātā ieguvis 17 gadus veco uzbrucēju Aleksandru Kvartaļnovu. Tagad viņš nonācis tēva vadītajā komandā.

Aleksandrs Kvartaļnovs aizvadītajā sezonā pārstāvēja Jaunatnes hokeja līgas klubu Maskavas "Spartak". Viņš piedalījās 28 spēlēs, kurās izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Tagad viņš nonācis Kazaņas "Ak Bars" komandā, bet pretējā virzienā aizsūtīta naudas kompensācija.

"Ak Bars" galvenais treneris ir Dmitrijs Kvartaļnovs, un Aleksandrs ir viņa jaunākais dēls. Kazaņas vienība aizvadītajā sezonā bija labākā komanda Austrumu konferencē, par deviņiem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju Astanas "Barys". Savukārt Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 4-0 tika sakauta Ņižņekamskas "Neftekhimik".

2016. gadā Kvartaļnovs, vadot Maskavas CSKA, tika atzīts par KHL labāko treneri. Viņa dēls Ņikita ir beidzis karjeru, bet arī viņš spēlēja tēva vadītajās komandās – gan CSKA, gan Novosibirskas "Sibir". Savukārt laikā, kad tēvs vadīja Čerepovecas "Severstal", Ņikita spēlēja junioru komandā "Almaz".

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...


, 2020-05-18 23:34, pirms 4 gadiem
Zinot Jurku, nebūs brīnums, ka sarunās ar Kazaņu šo paņemt uz īri. Kā nekā jauns, perspektīvs kadrs ar labu statistika, turklāt "mūsējais"
, 2020-05-19 09:56, pirms 4 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Zinot Jurku, nebūs brīnums, ka sarunās ar Kazaņu šo paņemt uz īri. Kā nekā jauns, perspektīvs kadrs ar labu statistika, turklāt "mūsējais"
Tu oluh, Lai tik nem, es tikai par ,bez tiem jaunajiem krieviniem,vispar pakala butu pakalpagajoso sezonu, vismaz censas,sitas un ir azarts, netaka "musu " talantiem Pavloviem,Dzeriniem un c, kuri atslido savu algu!
, 2020-05-19 09:58, pirms 4 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Zinot Jurku, nebūs brīnums, ka sarunās ar Kazaņu šo paņemt uz īri. Kā nekā jauns, perspektīvs kadrs ar labu statistika, turklāt "mūsējais"
Musejos nodirs, 3 skiras legionarus nodirs, jaunos krievinus nodirs... tipiskais dolbiks latvietisi,viss ir slikti, laikam doma,ka Dinamo Oveckinus,Krosbijus sapirks, pilnigs dolbiks!!!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.