Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

KHL finālu labākie - Košečkins, Antipins, Dadonovs

KHL finālu labākie - Košečkins, Antipins, Dadonovs
Oļegs Znaroks čempionu svinībās
Foto: KHL.ru

Kontinentālā hokeja līga (KHL) noteikusi labākos spēlētājus finālsērijā. Pēdējā etapā atzinību izpelnījās tikai krievu hokejisti - vārtsargs Vasīlijs Košečkins, aizsargs Viktors Antipins un uzbrucējs Jevgeņijs Dadonovs.

Finālu labākais vārtsargs ir Magņitogorskas "Metallurg" dalībnieks Vasīlijs Košečkins (34). Piecās spēlēs palīdzēja izcīnīt vienu uzvaru, kopumā atvairīja 93.1 % no pretinieku metieniem (203 no 218). Tika atzīts par finālsērijas MVP.

Aizsardzības līnijā par labāko pasludināts Magņitogorskas "Metallurg" spēlētājs Viktors Antipins (24). Piecos mačos palīdzēja gūt vienu uzvaru un iemeta trīs ripas. Iepriekšējās sezonas čempionvienība ar 1-4 zaudēja Sanktpēterburgas SKA, ko trenē Latvijas izlases bijušie kapteiņi Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Par aizvadītās finālsērijas labāko uzbrucēju atzīts Sanktpēterburgas SKA hokejists Jevgeņijs Dadonovs (28). Piecās spēlēs palīdzēja izcīnīt četras uzvaras, savāca 5 (4+1) rezultativitātes punktus, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu +1. Par izslēgšanas spēļu rezultatīvāko spēlētāju kļuva Magņitogorskas triecienmaiņas čehu uzbrucējs Jans Kovāržs, bet finālos viņam tikai 1+1.

Labākais jaunais spēlētājs ir Sanktpēterburgas SKA krievu aizsargs Jegors Rikovs (20). Piecās cīņās palīdzēja izcīnīt četras uzvaras, spēlēja 6:22 minūtes vidēji mačā un ieguva negatīvu lietderības koeficientu (-2).

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2017-04-18 15:34, pirms 7 gadiem
Dadonovam bija jūbūt fināla MVP 4 goli un 2 no tiem uzvaras.
ZNAROKS ar VĪTOLIŅU UZLEKUŠI VNK NEREĀLI NO U-20 LV izlases par 3 kāršu gagarina čempioniem un ir treneri vienai no spēcīgākai izlasei pasaulē.

Ļoti interesē kā būs olimpiādē, jacer ka rus un can ceļi nesakrustosies jau 1/4 finālā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-04-18 16:31, pirms 7 gadiem
Ļoti jaudīgs teksts:
*) "Neitrāls lietderības koeficients = +1"???
*) Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā vienība pieveica Sanktpēterburgas SKA un izcīnija Gagarina kausu? - Tiešām? Kura komanda?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.