Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Rēdlihs: "Uzvara pār čempioniem mums deva īpašu gandarījumu"

Rēdlihs: "Uzvara pār čempioniem mums deva īpašu gandarījumu"
Miķelis Rēdlihs
Foto: Jaroslavs Ņejelovs, hclokomotiv.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas pirmajā kārtā Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvētais Jaroslavļas "Lokomotiv" pārspēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto iepriekšējo divu sezonu čempionvienību Maskavas "Dynamo" (4-3). Pēc lieliskā panākuma latviešu uzbrucējs atzīt, ka smagā sērijā uzvarēt čempionus ir īpaši patīkami. Savukārt maskaviešu galvenais treneris norāda, ka viņa komandai šoreiz daudz kas pietrūka, lai tiktu tālāk.

Miķelis Rēdlihs: "Sērijā visas spēles bija smagas, taču mēs centāmies spēlēt savu spēli no pirmā līdz pēdējam mačam. Un tas deva rezultātu. Protams, emocijas tagad ir lieliskas. Smagā sērijā mēs uzvarējām spēcīgu pretinieku. Par to jāpriecājas, bet tajā pašā laikā mēs saprotam, ka play-off tikai sākas. Uzvara pār tagadējo čempionu dod īpašas emocijas? Protams, pret "Dynamo" gribējās parādīt savu labāko hokeju, viņus apspēlēt ir patīkami, uzvara mums deva īpašu gandarījumu. Sērija bija sīva, daudz labas cīņas."

Oļegs Znaroks atzīst, ka pret "Lokomotiv" ir ļoti grūti spēlēt, savukārt tikmēr "Dynamo" nebija labākajā sastāvā. "Mums daudz kas pietrūka, Protams, bija savainojumi. Karsumam lūzums, Soinam menisks, Kvapils arī savainots, Višņevskim aizdomas par plaukstas lūzumu," atklāj treneris. "Dzīve turpinās. Paldies "Dynamo" līdzjutējiem, kuri mūs atbalstīja, neskatoties uz neveiksmīgu spēli. Kaut kur pieļāvām kļūdas, tā sanāca. Mēs nekad nekrītam, vienkārši nedaudz saliecāmies."

Jaroslavļas "Lokomotiv" latviešu uzbrucēji pēdējā laikā demonstrē atzīstamu sniegumu - Jānis Sprukts pēdējos 9 mačos sakrājis 1+7, bet Miķelim Rēdliham pēdējās 8 spēlēs ir 6 (3+3) rezultativitātes punkti.

Izmantotie resursi:
rsport.ru


, 2014-03-18 13:26, pirms 10 gadiem
Lokomotīve uzņem kursu! Veiksmi turpmāk!!!
, 2014-03-18 13:36, pirms 10 gadiem
Lokomotīvei tagad jābrauc pāri Donbasam
, 2014-03-18 13:38, pirms 10 gadiem
Loko malači.. dambaas nav varianti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-18 13:40, pirms 10 gadiem
Kas par lūzumu Karsumam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-18 13:49, pirms 10 gadiem
Znarokam jauna pērle par nekrišanu, bet saliekšanos
, 2014-03-18 14:00, pirms 10 gadiem
Nedaudz pielieca Dinamo... un izrukaja. Nu Znars dod vala kartejo reizi. Tad jau labak nokrist.
, 2014-03-18 14:07, pirms 10 gadiem
Tā nu ir: atlika nedaudz pieliekties un Lokomotīve izbrauca cauri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-18 16:10, pirms 10 gadiem
ritenis rakstīja: Lokomotīvei tagad jābrauc pāri Donbasam

Lokomotīve spēlēs ar SKA, bet Donbass ar Ļev.
, 2014-03-18 16:59, pirms 10 gadiem
rais55 rakstīja: Kas par lūzumu Karsumam?
Nervu
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.