Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Dārziņš: "Zinājām – ja izturēsim mazākumu, tad uzvarēsim"

Dārziņš: "Zinājām – ja izturēsim mazākumu, tad uzvarēsim"
Lauris Dārziņš
Foto: ak-bars.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijas trešajā spēlē Kazaņas "Ak Bars" savā laukumā atspēlējās un ar 2:1 pagarinājumā pieveica Čeļabinskas "Traktor". Panākums nāca grūtā cīņā, jo mājiniekiem bija jāiztur 4:30 minūtes lielajā mazākumā. To pēc mača uzsvēra arī latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš.

"Mums uzvara bija ļoti svarīga, jo atspēlēties no 0-3 būtu ļoti grūti," pēc mača stāstīja Lauris Dārziņš, kurš sērijas gaitu salīdzināja ar tenisa maču. ""Traktor" uzvarēja divas savas serves, tagad rit mūsējās. Vienu paņēmām, parīt vajag vēl vienu. Bet pēc tam laiks breikam."

"Ja runājam nopietni, tad biju pamatīgi noilgojies pēc emocijām. Paldies puišiem, kas palīdzēja iejusties spēlē.

Pēc pirmajām divām spēlēm gan treneri, gan paši spēlētāji analizēja kļūdas. Šodien sākām aktīvi, pamainījām taktiku un aizsniedzāmies līdz uzvarai. Komandu pārņem nogurums, taču esmu pārliecināts, ka sāncenšiem ir tāpat," par "Ak Bars" kondīciju stāstīja uzbrucējs.

Dārziņš atcerējās, ka nekad karjerā viņa komanda nav piecas minūtes spēlējusi trijatā pret pieciem: "Rezervistu soliņš dzīvoja līdzi – visi stāvēja kājās. Lieliski, ka izturējām. Pēc šāda pavērsiena spēlēt kļuva vieglāk. Zinājām – ja izturēsim, tad salauzīsim "Traktor". Sanāca."

Dārziņš spēlēja pirmo reizi kopš 18. oktobra, kad guva smagu savainojumu. Laukumā pavadītajās tieši 16 minūtēs viņš izdarīja divus metienus (abus otrajā periodā), zaudēja vienīgajā iemetienā un izprovocēja noteikumu pārkāpumu.

Izmantotie resursi:
Новости спорта, Спортивная аналитика, Видео -...


, 2012-03-18 21:03, pirms 12 gadiem
Malacis
, 2012-03-18 21:06, pirms 12 gadiem
Ceru ka Lauris kādā spēlē parādīs arī savu indviduālo meistarību, jo šodien viņš visās epizodēs meklēja partnerus(kas nav slikti), bet bija momenti kad labāk būtu uzmetis pa kasti. Kaut ko līdzīgu teica komentētājs pa khl kanālu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-18 21:28, pirms 12 gadiem
Wyoming rakstīja: Nav Dārziņš šī līmeņa spēlētājs. Nāksies vien atgrieztries Dinamo.
Draugs mīļais, vai uzmanīgi esi lasījis šo rakstu - "Dārziņš spēlēja pirmo reizi kopš 18. oktobra, kad guva smagu savainojumu."

Pirmajā spēlē pēc tik ilga laika un uzreiz play off spēlē "ielekt" ir ļoti grūti! Turies Lauri!
, 2012-03-18 21:36, pirms 12 gadiem
Scam rakstīja: Ceru ka Lauris kādā spēlē parādīs arī savu indviduālo meistarību, jo šodien viņš visās epizodēs meklēja partnerus(kas nav slikti), bet bija momenti kad labāk būtu uzmetis pa kasti. Kaut ko līdzīgu teica komentētājs pa khl kanālu.
nekalusies ko saka komentētājs - skaties spēli - Lauris šodien uztaisīja pāris labus reidus un domāju, ka līdz rezultativitātei ilgi nav jāgaida. Apsveicu, Lauri ar atgriezšanos lielajā hokejā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-18 22:15, pirms 12 gadiem
kurā maiņā viņš tagad spēlē?
, 2012-03-18 22:16, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Nu Barsam paveicās šovakar!
kā saka - veicas stiprākajam...
, 2012-03-18 22:30, pirms 12 gadiem
Bulanovs šodien nopelnija DSQ līdz GK beigām.
, 2012-03-18 23:22, pirms 12 gadiem
Malači, bija interesanta spele!!
, 2012-03-18 23:27, pirms 12 gadiem
veiksminieks rakstīja: kurā maiņā viņš tagad spēlē?
nomināli - otrajā
, 2012-03-18 23:32, pirms 12 gadiem
veiksminieks rakstīja: kurā maiņā viņš tagad spēlē?
Bija pieteikts otrajā. Bet kāda gan atšķirība? Spēles laiks pēc tik lielas pauzes labs - 16 min, tas arī galvenais!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-19 01:52, pirms 12 gadiem
18. oktobris un tagad 18. marts .. tieši pieci mēneši ! prieks, ka nu ir atgriešanās laiks !
, 2012-03-19 16:07, pirms 12 gadiem
Приглашаются желающие побросать! ';
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.