Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas spēlētāji - četri leģionāri, tajā skaitā vācietis

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

KHL nedēļas spēlētāji - četri leģionāri, tajā skaitā vācietis
Korbinians Holcers. Foto: Reuters/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komisija ir noteikusi regulārās sezonas 18. nedēļas labākos spēlētājus. Šādu nomināciju ieguva tikai viens krievu hokejists, bet pārējie ir leģionāri.

Par labāko vārtsargu atzina “Ak Bars” zviedru Ādamu Reidenbornu, kurš pagājušajā nedēļā tika pie divām uzvarām, ieskaitot vienu sauso spēli. Vārtsargs atvairīja 98,28% metienu, spēlē vidēji ielaižot 0,50 ripas. Viņš vārtus nav ielaidis jau 116 minūtes un 18 sekundes.

Par labāko aizsargu atzina vācieti Korbinianu Holceru no “Avtombilist”, kurš pagājušajā nedēļā ar savu komandu izcīnīja četras uzvaras četrās spēlēs. Tajās Holcers tika pie diviem (1+1) rezultativitātes punktiem un pozitīvu lietderības koeficientu +4. Viņa rēķinā arī 12 metieni pa vārtiem, astoņi spēka paņēmieni un trīs bloķēti metieni.

Par labāko uzbrucēju atzina “Avtombilist” kanādiešu spēlētāju Pīteru Holandu, kurš, tāpat kā Holcers, ar savu komandu izcīnīja četras uzvaras. Holands tika pie septiņiem (4+3) rezultativitātes punktiem, kā arī pozitīva lietderības koeficienta +5, astoņiem metieniem pa vārtiem un diviem bloķētiem metieniem.

Par labāko debitantu atzina “Salavat Julajev” aizsargu Aleksandru Aleksejevu. 21 gadu vecais spēlētājs tika pie trīs (2+1) rezultativitātes punktiem, ieskaitot uzvaras vārtus pret “Baris”. Aleksejevs nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2, kā arī izdarīja septiņus metienus pa vārtiem, pa vienai reizei bloķēja metienu un izdarīja spēka paņēmienu.

Izmantotie resursi:
https://en.khl.ru/news/2021/01/18/4...