Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam punkts ceturtajā spēlē pēc kārtas un sausā uzvara pret CSKA

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karsumam punkts ceturtajā spēlē pēc kārtas un sausā uzvara pret CSKA
Mārtiņš Karsums
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas spēlē Maskavas "Dynamo" derbijā ar 1:0 savā laukumā pieveica CSKA, un Mārtiņš Karsums palīdzēja realizēt vairākumu. Tikmēr Toljati "Lada" piedzīvoja zaudējumu ar 1:4.

Maskavas "Dynamo" uzvaras vārtus guva 27. minūtē, kad Aleksejs Tereščenko realizēja skaitlisko vairākumu – 1:0. Ripu saņēmis zonas vidū, Mārtiņš Karsums piesaistīja pretinieku uzmanību un uzreiz piespēlēja pa kreisi Juso Hietanenam. Somu aizsargs atrada Tereščenko, kurš ar vienu pieskārienu nodrošināja panākumu.

Mārtiņš Karsums, uzvarētāju pirmās maiņas uzbrucējs, laukumā pavadīja 15 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem un piecus spēka paņēmienus, rādītājā sasniedzot labāko rezultātu abu komandu starpā. Pie punktiem Karsums ticis četros mačos pēc kārtas un piecos no pēdējiem sešiem dueļiem.

Pateicoties panākumam, Maskavas "Dynamo" turpina cīņu par sava laukuma priekšrocībām izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Komanda ar 92 punktiem ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, bet priekšā esošajai Jaroslavļas "Lokomotiv" ir par diviem punktiem vairāk. Aiz "Dynamo" atrodas Minskas "Dinamo", bet komandas šķir desmit punkti.

Tikmēr neveiksmi izbraukumā cieta Arta Ābola trenētā Toljati "Lada", kas ar 1:4 atzina Podoļskas "Vityaz" pārākumu. Laukuma saimnieki izšķirošo izrāvienu veica laika posmā no 51. līdz 54. minūtei, kad no 1:1 panāca 4:1.

Kristaps Sotnieks spēlēja pirmajā maiņā, laukumā pavadot 23:10 minūtes, kas bija ilgākais laiks Toljati "Lada" komandā. Aizsargs izdarīja trīs spēka paņēmienus un bloķēja vienu metienu. Edgars Masaļskis, kurš kopš gadu mijas laukumā devies divas reizes, palika rezervē.

Toljati "Lada" ar 57 punktiem ieņem 13. vietu Austrumu konferencē, bet astotā vieta jeb izslēgšanas spēļu zona ir 12 punktu attālumā.

  +6 [+] [-]

, 2017-01-18 22:08, pirms 7 gadiem
Karsums pamatīgi ieskrējies. Malacis, bija pēdējais laiks!

  +5 [+] [-]

, 2017-01-18 22:31, pirms 7 gadiem
Nez kaads iemesls shogad buus lai nespeletu chempii!

  +7 [+] [-]

, 2017-01-18 22:43, pirms 7 gadiem
cappadonna rakstīja: Nez kaads iemesls shogad buus lai nespeletu chempii!
tah celis čupā, tā ka tikai visu sezonu var spēlēt, bet čempī operācija..

     [+] [-]

, 2017-01-18 22:59, pirms 7 gadiem
Uzvara nevis PRET bet PĀR

  +1 [+] [-]

, 2017-01-19 00:31, pirms 7 gadiem
Malacis.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-19 02:36, pirms 7 gadiem
Pirms apvainot kādu, ka nespēlē PČ, sākumā padomājiet, kas ir jāziedo. Pirmkārt, jāziedo savs laiks, ko varēja pavadīt ar ģimeni. Otrkārt, daudziem ap to laiku sākas atvaļinājums no sezonas un beidzot var cik necik atpūsties un sakopt sevi. Treškārt, daļa cilvēku, kas te apvaino hokejistu, ka nespēlē PČ, sēž mājās, pie PC un audzē vēderus. Padomājiet. Ir prieks, ka par spīti visam daudzi tomēr raujas uz PČ

     [+] [-]

, 2017-01-19 08:08, pirms 7 gadiem
nubetatkal rakstīja: tah celis čupā, tā ka tikai visu sezonu var spēlēt, bet čempī operācija..
Nesaprotu, ko varat čīkstēt. Ja viņš vēl grib spēlēt, tad katru pavasari jāsaved ceļi kārtībā. Pasaulēs čempionāts notiek katru gadu, lai labāk jaunie iet un sevi pierāda uz ko ir spējīgi.